Opskrift: Hjemmelavede burgere

Hjemmelavede burgere

I går fik vi begge lyst til hjemmelavede burgere og pomfritter. Det er så simpelt, men nok noget af det der smager bedst i hele verden. Det handlede derfor ikke om at spise sundt eller korrekt, men vi ønskede stadigvæk at gøre dem så lækre og naturlige som muligt. Altså så meget man nu kan med burgere, men alt blev lavet for bunden og det gør alverden til forskel. Jeg vil til hver en tid hellere lave det selv end at købe det udefra.


Hjemmelavede burgere


Vi valgte af den grund også at bage vores egne sunde burgerboller, efter en opskrift, jeg har set hos Twinfood. Pomfritterne og guacamolen lavede vi også selv, og det resulterede i de bedste burgere og pomfritter, jeg nogensinde har smagt. Bliver helt sulten igen.

Burgere kan bare et eller andet. Man bliver aldrig helt træt af det, vel? Det passer til en god middag, en aften foran TV’et, om sommeren udenfor på grillen og til meget andet. Al den tid jeg kan huske, har det været min favoritspise. Haps!

Laver I også altid noget lækkert mad om søndagen og hvad er jeres favorit?

Hjemmelavede burgere

Hjemmelavede burgere

burgere

Hjemmelavede burgere

Hjemmelavede burgere

Hjemmelavede burgere

10 Comments
 1. Uh, der er ikke noget bedre, end at lave lækker, hjemmelavet mad. Jeg har en rigtig stor aversion mod færdiglavet mad, da jeg altid får paranoia af alle de ubehagelige ting, der er i. Haha. Tvangstanker much.

  Jeg er heldigvis kommet igang med madlavningen igen efter min operation, og denne uge er det for alvor gået i gang. Love it 🙂

  1. Jeg er fuldstændig enig med dig. Det er nemlig det bedste i verden når det er hjemmelavet, og man ved hvad det indeholder 🙂

   Dejligt du er kommet i gang igen med madlavning efter operationen, det er faktisk også sjovt at lave tingene fra scratch synes jeg 🙂

 2. Uhm det ser lækkert ud! Får helt lyst til burger.
  Husk at jeg har en konkurrence kørende, hvis det skulle have din interesse. Du kan vinde et gavekort på 300kr,.

  1. Ja, det er vildt lækkert! Jeg er også sulten nu 😉

   Fedt! Jeg tjekker din konkurrence ud med det samme 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate