Opskrift: Iskaffe

Jeg er begyndt at drikke kaffe, ud af det blå, og nu er jeg afhængig. Jeg drikker det dog kun nogle dage om ugen og det skal helst være Peter Larsen, ellers kan jeg ikke li’ det. Lidt kræsen er man vel altid 😉 Men netop fordi jeg er begyndt at værdsætte kaffe, tænkte jeg om det ikke var muligt at lave en proteinrig version, som man kan indtage efter endt træning eller blot som en lækker og mættende snack.

IskaffeTil iskaffen skal du bruge (giver 2 store kopper):

– En kop kaffe (vi anvendte Peter Larsens instantkaffe, som vitterligt er verdens bedste)

– Isterninger efter behov

– 1 scoop Cappuccino proteinpulver fra Fitness Guru. Fantastisk variant til både desserter og proteinrige drikkesnacks.

– ½ glas mælk/rismælk/soyamælk.

– Lidt vaniljepulver.

Fremgangsmåde:

Blend det hele og hæld i  to store kaffekopper. Server med lidt mørk chokolade med mango/chili og alt går op i en højere enhed. Iskaffen er et rigtig god alternativ til Baresso og de sukkerholdige varianter. Hvis man ikke er til proteinpulver, vil jeg i stedet tilsætte lidt usødet kakao og kanel, og kaffen bliver lidt chai inspireret.

Foretrækker du din kaffe varm, har jeg tidligere delt en opskrift på en “sundere” caffe latte. Den er endnu nemmere at gå til end ovenstående. I finder den her.

Signature

3 Comments
    1. Det smager virkelig godt 🙂

      Jeg anvender altid enten Picassa, Photomonkey eller Photoshop. Sidstnævnte er fantastisk men lidt uoverskuelig til at starte med. De to første er gratis programmer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate