BEKÆMP CELLULITIS ÉN GANG FOR ALLE

Bekæmp cellulitis

^^Verdens bedste tørbørste til bekæmpelse af cellulite fåes her


Bekæmp cellulitis. Én af de ting, vi søger mest på via Google. Ja, vi ved jo alle at motion og sundt kost gør mange postive ting for os. Men man kan desværre ikke garantere, at det fjerner cellulitis. Eller appelsinhud på godt dansk.


Bekæmp cellulitis én gang for alle


Det har jeg personligt erfaret, og i kombination med denne fantastiske Karmameju tørbørste bruger jeg denne kropsdermaroller mod cellulite og strækmærker med succes. Det er virkelig også et vidunderprodukt, som man bør kombinere tørbørstning med. Hvis du bruger begge ting flittigt, er du nærmest sikret det går væk.

Bekæmp cellulitis

Tørbørstning.. Ja, det har man hørt om før, men jeg har aldrig gjort alvor af det. Jeg købte derfor, efter anbefaling, verdens bedste tørbørste til bekæmpelse af cellulite. Jeg kan på en lille uge allerede se betydeligt forskel.

Bekæmp cellulitis

Hvad gør tørbørstning godt for?

Mange ting, men vigtigst af alt, så sætter det gang i blodcirkulationen og stimulerer kroppens lymfesystem. Det er med til at afgifte kroppen – bl.a. for affaldsstoffer, som ofte kommer til udtryk via cellulitis. Det fjerner døde hudceller (man kan seriøst se en sky efterfølgende…) og så får man varmen, hvilket er skønt her i kulden. Det giver energi og man har det bare generelt skønt efter en omgang børstning.

Hvordan gør man?

Du skal gerne børste din krop hver eneste dag kombineret med det her anti-cellulite sæt. Det gør vidunder! Jeg plejer at gøre det sen eftermiddag eller inden sengetid, da det passer mig bedst. Jeg starter altid nedefra ved fødderne, og det er vigtigt du altid børster mod hjertet. Husk at “afstøve” børsten bagefter og placerer den et sted du kigger dagligt, så du aldrig glemmer at bruge den. Husk også at drikke rigeligt med vand før og efter.

I kan få den tørbørste, jeg også bruger, lige her.

Tørbørster I jeres hud, og er I også helt oppe at køre over de gode resultater?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

13 Comments
 1. Jeg tørbørster ikke, men bruger en hamphandske i badet – altså på våd hud. Det fungerer også ganske fortrinligt og fjerner/forebygger cellulitis og knopper (især de der knopper, mange kvinder døjer med på bagsiden af overarmen). Og så bliver ens hud bare skønt blød 🙂

 2. Hej Danica

  Skøn blog du har. Bruger den ofte som hyggelæsning, når tiden er til det. Jeg har også børsten fra Karmameju, men har endnu ikke brugt den. Ifølge Pudderdåserne (hvis du kender dem) – skyldes appelsinhud IKKE affaldsstoffer i kroppen, men er en naturlig tilstand, som 90% af alle kvinder har. Det handler kort sagt om den måde, kvindens væv er bygget op på. “Historien” om affaldsstofferne skulle efter sigende være en gang vås, mange virksomheder lirer af, så vi køber deres produkter.

  Tjek deres forklaring her:

  http://pudderdaaserne.dk/2012/03/18/appelsinhud-kampen-uden-ende/

  Ifølge dem og flere forskellige undersøgelser er der altså intet synderligt, vi kan gøre mod appelsinhud. Jeg er dog villig til at give børstningen en chance – om end ikke andet for velværens skyld – og den bløde hud, man får bagefter 😉

  Bedste hilsner
  Karina

  1. Hej Karina

   Tak for din søde kommentar 🙂

   Jeg er ikke i tvivl om, at virksomheder bruger det som salgstrick og jeg har ingen ide om hvad der er videnskabeligt rigtigt, men jeg kan se at det hjælper på min hud. Såvel som sund kost og motion også hjælper 🙂 Jeg har ikke altid haft det og nu har jeg det. Nok grundet en blanding af alder, mere usund kost de seneste måneder og måske noget genetisk. Men som du selv siger, så giver det nemlig øget velvære, energi, blødere hud og så kan jeg personligt se en forskel på bulerne, så for mig virker virksomhedernes salgstrick i den grad 😀

   Skriv endelig med en update, hvis du også prøver det af.

 3. Uh, det lyder spændende med den børste – men jeg har egentlig lidt svært ved at se hvilken synderlig forskel der skulle være på den alm. og den med kobbertråde? Udover 150 kr selvfølgelig! Hvorfor ville du have købt den i første omgang? 🙂

  – Cecilia

  1. Fordi min veninde sagde den var bedst og hun brugte præcis den 🙂 Jeg ved heller ikke helt hvad den store forskel er, så jeg har det fint med den billige indtil videre.

   Du kan sagtens nøjes med den til “199 kr.” vil jeg tro 🙂

 4. Hej
  Bruger du også body scrub nogle gange om ugen i badet, nu hvor du bruger børsten hver dag??
  Jeg elsker nemlig body scrub, men børsten lyder også interessant, så vil høre om det er muligt at bruge begge dele, uden det ødelægger ens hud :)))

  1. Ja, det gør jeg. Det skader overhovedet ikke huden du bruger begge dele 🙂 Jeg plejer at scrubbe ca. 1 gang ugentligt og tørbørste hver dag, så det kan du sagtens 🙂 Jeg synes tørbørstning forbedrer steder, som scrub ikke formår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate