Dermaroller brug: Sådan bruger du en dermaroller

Yes! Mit favorit beautysted, hvor alle mine hudproblemer bliver løst og hvor jeg selv regelmæssigt får dermaroller behandlinger, har indtil den 1. maj hele 20 % på disse behandlinger.

I er mange, der har skrevet og spurgt indtil priser og gerne selv vil igang, så jeg blev nødt til at dele nyheden med jer i forhold til dermaroller brug. Det er sjældent, at der er tilbud på netop de behandlinger, så det er værd at tage med.

dermaroller brug

En effektiv dermaroller kan fåes HER

Til jer der er nye læsere, eller ikke har fulgt med i min hudproces, så har jeg siden sommeren 2014 brugt en dermaroller herhjemme.

Baggrunden var dybe og slemme ar efter lang tid med akne i ansigtet. Dermarolleren tog meget af det, men ikke det hele og derfor kontaktede jeg Anne Q på Christianshavn, da hun er et af de få steder, der laver dermaroller behandlinger.

dermaroller brug

^ Nålen der bruges under behandlingen. Man får bedøvende creme på inden, så det ikke rigtigt gør ondt

Forskellen mellem dermaroller brug derhjemme og de profesionelle klinikbehandlinger, er til at se og føle på. De kommer i dybden på en helt anden måde, og her efter 4 behandlinger, er det stort set væk.

Det er helt vildt, hvor meget min hud har rykket sig på blot et år. For 12 måneder siden skjulte jeg stadigvæk mit ansigt og i dag er jeg faktisk stolt af min hud. Den stråler, er glat og jeg har genvundet min glød.

dermaroller brug

^ Som I kan se bliver man lidt rød under behandlingen. Dette aftager i løbet af aftenen for mit vedkommende. Dagene efter kan det godt være lidt ømt og skalle. Jeg får kun Dermaroller på hage og kæbe, men der er mange der får det i hele ansigtet med fantastiske resultater efterfølgende

Jeg har også hørt flere af jer allerede er igang med et forløb hos ANNE Q og hvor er det skønt, I også kan se og mærke en forskel. Man skal aldrig affinde sig med besværlig & sart hud, linjer, pigmentpletter, ar eller akne.

Der er altid en løsning og dermaroller brug kan løse meget. Faktisk er det officielt udviklet til brandofre, for at minimere de efterfølgende skader, hvilket siger lidt om hvor revolutionerende det egentlig er.

INFO OM SELVE BEHANDLINGEN

Huden er ofte træt og grå efter de lange mørke kolde måneder. Ved en Dermaroller behandling bliver huden først nedbrudt på en sikker og kontrolleret måde, hvorefter den bliver genopbygget på ny, fordi kroppen selv stimulerer collagendannelsen.

Det er helt ideelt til fine linjer, store porrer, akne, ar og pigmentering og giver en frisk og sund glød. Normal pris for en Dermaroller behandling i hele ansigtet koster kr. 2.500,- . Behandlinger på eksempelvis kind, hage m.m. koster kr. 1200,-. Dette trækkes der nu 20 % fra, også hvis I køber et forløb, der strækker sig over længere tid.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments