Kurhotel Skodsborg

Skodsborg6

I lørdags var jeg forbi Kurhotel Skodsborg sammen med min mor. Vi spiste frokost, drak god champagne, prøvekørte en lækker Mercedes og hyggede bare generelt. Jeg har tidligere kun set stedet udefra, men sikke lækkert det også er indefra. Jeg vil derfor gerne dele lidt stemningsbilleder fra dagen, da lyset var perfekt og omgivelserne ekstremt lækre.

Skodsborg2
Skodsborg4

Man skal aldrig gå ned på mor-datter tid. Det er faktisk utroligt givende og ofte noget man måske ikke prioriterer i en travl hverdag. Det vil jeg i hvertfald lave om på så vidt muligt <3

Skodsborg1
Skodsborg8

Det hjælper selvfølgelig vi bor tæt på hinanden, men selv om man ikke gør, kan man måske bare gøre det i ny og næ? Altså hvis man har muligheden. Det er jo desværre ikke alle der har det, og derfor er alt kvalitetstid, ligegyldigt hvem det er med, bare guld værd.

Skodsborg3
Skodsborg7

Så mit budskab er nok; brug mere kvalitetstid med dem du holder af. Træk stikket en enkelt dag og gør lige hvad der passer dig. Det hele skal ikke gå op i målsætninger, træning, opgaver, arbejde, stress, rengøring og sure pligter.

Life happens when you’re making plans.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments