EN ANSIGTSBEHANDLING, DER GØR EN FORSKEL

Nu er jeg så langt i mit dermarollerforløb og så tilfreds med resultaterne, at jeg har turde bevæge mig ud i andre behandlinger. Her valgte jeg Silkpeel, som jeg har hørt utroligt meget godt om fra andre. Min mor bruger den endda også og resultaterne er ikke til tage fejl af.

Anneq3

Silkpeel er en behandling der indebærer en skånsom slibning af hudens øverste lag. Alt imens din hud bliver slebet af fine diamanter, bliver der tilført et aktivt koncentreret produkt til din hud.

Dette koncentrat varierer efter om din hud har brug for fugt eller måske er i acne udbrud. Med denne behandling kan langt de fleste hudproblemer nemt og smertefrit minimeres, og i de fleste tilfælde, helt afhjælpes. Nu har jeg ikke længere acne, men man kan sagtens anvende behandlingen imens med fantastiske resultater til følge.

Synlige resultater opnås allerede efter første behandling. Din hud vil føles glat, frisk og ikke mindst se væsentligt yngre ud. Lige nu får jeg den ca. hver 2 uge, da min hud er tør, lidt ujævn og har fine linjer.

Det er en behagelige behandling og bagefter får du lov at se alt det der er suget ud af dit ansigt under behandlingen. Den fjerner jo alle hudorme og hvad du ellers har i ansigtet, og ved at analysere det du udskiller, kan man faktisk sige rigtig meget om din hudtilstand. Virkelig interessant og lærerigt.

^^ Det er sådan det ser ud efterfølgende. Den gule farve skyldes det serum jeg fik påført huden under behandlingen. Derudover kan det sige noget om din sundhedstilstand. Fx i henhold til kost, din hudtilstand, hvad du bør fokusere mere på etc. Meget interessant.

Jeg får behandlingen samme sted som mine dermaroller-behandlinger, nemlig hos Anne Q Skincare i København, da jeg endelig har fundet et sted, der tager mine “problemer” seriøst og faktisk gør en markant forskel. Ikke noget med traditionelle ansigtsbehandlinger, hvor du får prækket en masse standardprodukter på, der ikke virker for dig.

^^ Min hud efter en silkpeel. Gennemfugtet, jævn, færre linjer, ingen hudorme overhovedet og en glød, jeg ikke kan fremskaffe selv. En behandling koster 650 kr.

HUSK OGSÅ AT LÆSE: Dermaroller – virker det?

Du kan altid starte ud med en gratis konsultation hos Anne Q, hvis du gerne vil lære lidt om din hudtilstand og hvad dermarolleren kan gøre for dig. Du kan altid bestille tid HER.

Rigtig god lørdag. Her står den på tur med familien i det gode vejr. Vi er nemlig så heldige, at Rasmus først skal møde på arbejde i aften, at vi har hele dagen sammen <3

6 Comments
 1. Hej! Dejligt for dig at du ikke længere har akne! Bliver nysgerrig på at høre om dermaroller-behandlingerne har gjort dine fine linjer mindre tydelige? Da jeg går og overvejer hvilken behandling jeg skal vælge for at se om de kan mindskes. God aften!

  1. JA 😀

   Det bedste jeg nogensinde har gjort for min hud. Men det tager tid og indebærer lidt røde plamager efter hver behandling. Jeg kender ikke til andre “naturlige” behandlinger, der fjerner ar så effektivt. Så længe du supplerer op med hjemmekittet.

   Held og lykke med det 🙂

  1. Både og. Nogle af egenskaberne er de samme 🙂 Silk Peel er en behandling der indebærer en skånsom slibning af hudens øverste lag. Alt imens huden bliver slebet af fine diamanter, bliver der tilført et aktivt koncentreret produkt til din hud. Så det er bedre end traditionel diamantslibning, er min erfaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate