FARS DAG & ET SHOUTOUT TIL MIN MAND

Vi går alle til den, når det er Mors Dag. Blomster, gaver, chokolade, middage og masser af forkælelse. Mødre skal fejres og det bliver de i den grad. Lige så snart det er Fars Dag, glemmer vi det igen. Eller jeg gør.

Om det er fordi det ikke er så eksponeret som mødrenes dag, ved jeg ikke, men nu er det på tide at jeg fejrer ham. Altså faren til min søn. Lige så vel som han fejrer mig.

Ikke at man ikke skal gøre det resten af året, men jeg kan godt lide tanken om at gøre noget specielt for faren til min søn. Han er seriøst den sødeste mand med så stort et hjerte. Hjælpsom, gavmild og meget kærlig. Nu bliver det måske lidt kærlighedspladderagtigt, men ikke desto mindre fortjener han det. Han bliver sikkert ikke fan af, at jeg skriver et helt blogindlæg om ham, haha! Og hvor meget vi end kan skændes, så er der ingen tvivl om jeg er heldig. Det skal jeg vise ham. Ikke kun fordi det er Fars Dag, men fordi han er mit livs kærlighed.

Men hvad giver man lige manden i sit liv? Det skal ikke være upersonligt men heller ikke for romatisk. Det gider fyre jo ikke. Mine kollegaer mente jeg skulle give ham noget sjovt, og derfor var vi inde på noget ala nedenstående video sponsoreret af Arla. I anledningen af de har lanceret en helt ny Buko ost, har de lavet en mere mandig version. Altså af en ost. Ikke mere reje- & hvidløgsost. Nej, BaconOst ligefrem!

Jeg synes det kunne være et sjovt indspark, men synes alligevel han skal have noget andet end ost. Selvom hans ansigtsudtryk vil være priceless og han sikkert vil blive glad 😉

Men hvad er det lige man skal købe til manden? Er det en middag, en oplevelse, et ophold, et Playstation spil (nok det han vil værdsætte mest…ahem..) eller hvad hitter? Går I overhovedet op i Fars Dag eller synes I det er opreklameret?

Hvis jeg nu havde været i bedre tid, havde jeg lavet noget selv. En collage over vores tid sammen med de bedste billeder og en tekst til hvert billede. Jeg ved han ikke læser med herinde så tit, så derfor er der ingen fare for jeg afslører hans gave. I ved – mænd og livsstilsblogs. Læser jeres kærester blogs?

Bloglovin

4 Comments
  1. Når nu det er fars dag, er det så ikke meningen at gaven skal være fra din søn og ikke så meget fra dig? Jeg ville nok inddrage ham i gaven og få ham til at give ham den. (din kæreste ved jo godt du har været med). Det med middag osv. med jer to ville jeg mene var mere tiltænkt valentinsdag eller lign. hvor man fejrer kærligheden mellem jer 🙂

    1. Jo selvfølgelig. Der kommer også til at være en gave Sylvester kan give sin far men jeg synes også det er en god anledning til at fortælle ham hvor god en far han er. Såvel som mødre på Mors Dag ofte får en skøn ting til dem selv. Så jeg vil rigtig gerne give ham noget udover det andet – er ude i en oplevelse for os alle tre 🙂

  2. Jeg har netop lige bestilt gave til Fars Dag for en halv time siden. Mine søskende og jeg er altid lidt sent ude, og det var vi selvfølgelig også i denne omgang, så den når desværre ikke at komme med posten før på fredag. Vi har bestilt et billede af alle os tre søskende fra vores weekend i Århus for nogle uger siden og så med en ramme. Det var nemmest at bestille det hele som en pakkeløsning, for ingen af os er hjemme på dagen (eller ugerne efter), så det blev lidt for besværligt, hvis vi selv skulle købe ramme osv. 🙂 Nu håber jeg bare han bliver glad, men det er jeg ret sikker på han gør 😉
    Har desværre ikke lige andre ideer med en gave til din bedre halvdel, men synes det er ret fint, at du gør noget ud af dagen – det bliver han garanteret glad for! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate