Opskrift: Sund Cookie Dough Is

Det her er næsten for simpelt til at dele, men alligevel finder det vej herind. Hvorfor? Fordi jeg ELSKER mad, der smager godt men samtidigt er nemt at lave. Jo nemmere des bedre.

I har måske hørt konceptet “frossen banan før”, og der er heller ikke noget nyt under solen her. Ikke desto mindre kan det være rart lige at få en simpel genialitet genopfrisket. Måske du har nogle sørgelige bananer du overvejer at smide ud? Don’t do it! Skær dem i skiver og læg det i fryseren. Læs mere nedenfor.

DU SKAL BRUGE:

1 frossen banan, som du har frosset ned minimum nogle timer før

? Soya eller mandelmælk. Almindeligt komælk kan også bruges

? Vaniljepulver

? 1-2 stykker knust mørk chokolade

FREMGANGSMÅDE:

Stavblend den frosne banan med soya eller mandelmælk efter behov. Jo mere mælk desto mere cremet bliver det. Tilsæt lidt vaniljepulver og rør rundt. Afslut med at drysse den knuste chokolade udover.

Jeg ved ikke hvad der er med det, men på en eller anden måde smager det af cookie dough is. Uden at være usund. Det kan en isjunkie som jeg godt lide. Giv det et forsøg og vend endelig tilbage med hvad I synes.

Ha’ en skøn lørdag trods vejret.

Bloglovin

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate