Barnets Verden & et virkelig brugbart tip

Sylvester er altid førsteprioritet herhjemme. Også selvom jeg ikke skriver om ham dagligt herinde. Han nyder det og der er ingen tvivl om den dreng bliver en form for performer en dag. Altså hvis han har lyst. Han er altid på, laver shows for os, synger og danser sig igennem hverdagen til rytmerne af Bruno Mars, Florida og The Weeknd.

Derfor tænker vi også meget over de ting der stimulerer ham i dagligdagen og i den forbindelse vil jeg gerne tippe jer om Barnets Verden. Jeg ved godt det ikke er jer alle, der har børn, men de fleste har en tilknytning til små børn i deres liv og hvor mange gange har man ikke løbet rundt i Fætter BR og været i vildrede over, hvad barnet skal have? Ofte ender man med noget halvhjertet, som man slet ikke ved om barnet får brugt. Det stopper i dag.

^^ Legemad i træ. Sushisæt HER, Ispinde HER, Appelsinjuice HER og Æg i bakke HER.

Barnets Verden, som er et helt nyt online univers rettet mod alle de skønne unger, sætter netop fokus på legetøj der stimulerer og udvikler børn i alderen 0-6 år.

Grunden til jeg nævner dem, er dels fordi vi selv har gjort brug af webshoppen til Sylvester og dels fordi det er en bekendt fra Aarhus der står bag. Jeg beundrer virkelig folk, der starter deres eget og satser alt, for det er tilfældet her. Det er legetøj der er lærerigt og innovativt samtidigt med der er fokus på god service, hurtigt levering samt dertilhørende rådgivning, så du er sikker på at børn virkelig får noget, der stimulerer dem samtidigt med de har det sjovt.

^^Sidst vi handlede her skulle vi have fyldt op af legemad i træ. Det har faktisk resulteret i, at Sylvester er blevet fan af sushi. Så sødt! 

Billederne taler for sig selv. Sylvester tager dagligt sit nye legetøj frem og bruger seriøst flere timer på at lave mad til os alle. Det er virkelig en skøn alder legemæssigt, hvor vi alle kan tage del i det.

Vi har selvfølgelig fokuseret på legetøj 3-4 år, da det rammer bedst og allerede nu overvejer vi en tipi, doktorsættet (så sødt) og en retro garage.

Blot et tip til jeres egen børn eller nogen I har kær. Rigtig god mandag herfra og tusind tak for jeres kommentarer til sidste indlæg. I er alt for søde og sikke skønt det er, at flere af jer har valgt at hænge ved skiftet fra sundhed til livsstil. Jeg svarer jer allesammen senere i dag. Tak <3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate