Opskrift: Verdens bedste velkomstdrink

velkomstdrink

Verdens flotteste drinksdispenser kan fåes lige her


Til vores store event for nogle uger tilbage, serverede vi den lækreste velkomstdrink for alle bloggerne. Den var SÅ god, at jeg nærmest stod limet fast til den flotte dispenser.


Verdens bedste velkomstdrink

Fordi det var så smuk en velkomstdrink, som forresten også fungerer glimrende som en helaftensdrinks, var den også værdig til bloggen. Hvem har ikke stået i sidste sekund og manglet den perfekte opskrift på en velkomstdrink?

velkomstdrink

De fine krystalglas kan fåes lige her til kun 79 kr.


Der var nok til 20-30 mennesker + det løse i drinksdispenseren, som kan rumme 5 liter. Du skal derfor tilpasse opskriften til de antal gæster du forventer. Med mindre det skal være en helaftenscocktail. Så kan du sagtens følge nedenstående opskrift 🙂

O P S K R I F T 

Pænt krystalglas til at servere det i

2 flasker Hyldeblomstkoncentrat

2 flasker Danskvand

1/2 dl Rørsukker

3 flasker god hvidvin

1 bakke hindbær

Frisk mynte

Isterninger

Udskåret frugt til pynt og smag (appelsin, grape og lime)

velkomstdrink

Skær frugten ud i skiver og bland alle ingredienser sammen ca. 15 minutter før din fest starter. Tilsæt isterninger til din velkomstdrink ca. 5 minutter inden gæsterne ankommer. Den kan sagtens holde sig lækker i flere timer.

Cocktaildispenseren kan købes lige her, og de her fine krystalglas er her fra. Velbekomme.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

4 Comments
  1. Det lyder rigtig lækkert. Det vil jeg helt sikkert lave som velkomstedrink til mine gæster. Men 2 flasker hyldeblomstkoncentrat og 2 flasker danskvand – hvor meget indeholder de flasker??

    1. Det var to halvanden liters danskvand og koncentratet fylder du blot i efter behov. I mit tilfælde var det små flasker, men jeg kan ikke huske præcis, hvor meget der var i. Smag til undervejs, men den kan sagtens klare en masse. Det er jo 5 liter man får 🙂

  2. Det gad jeg også godt vide 🙂 Altså hvor meget dansk vand og hvor meget hyldeblomst.

    Jeg har lige købt drinksbeholderei i Imerco. Den fåes i 2 størrelser 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate