10 steder jeg gerne vil besøge i 2016

Ohh the joy of dreaming. Jeg ELSKER at drømme mig væk og mener oprigtigt, at positivitet og håb avler gode ting. Jeg har oplevet det på egen krop og sind. De gange jeg har taget chancer og troet på mig selv, og turde drømme om urealistiske ting, er det de gange det faktisk er lykkes. Jeg har altid fundet det halvirriterende, når folk brugte citater som “Be the change you wanna see”. Men det er sandt. Der sker ikke noget, hvis ikke man drømmer og kæmper for det.

Vinter 1

Uldfrakke // Taske // Sneakers

Det behøver jo ikke være sindsyge ting, men blot små forandringer, som man gerne vil se i sin hverdag. Jeg elsker tryghed og har aldrig haft de store ambitioner. Alligevel føler jeg, at der nogle gange gerne må ske lidt. Bare lige for at udfordre min trygge tilværelse. Det kan være alt fra en rejse til sted langt væk, en ny karrierevej eller at flytte fra den ene ende af landet til den anden.

Tilbloggen

English version; So I was thinking about the places I would love to see and visit in 2016. Besides going to Rome to plan a wedding I’m dreaming of visiting beautiful Danish castles, specific Copenhagen cafe’s, going to a festival, a toast bar in Aarhus, winter bathing and lots of other wonderful things.

I den forbindelse kom jeg til at tænke på de 10 steder jeg gerne vil besøge i 2016. Jeg har det nemlig godt hvor jeg er nu – her i København, og jeg drømmer, som det ser ud lige nu, ikke om drastiske ændringer i mit liv. Derfor vil jeg i 2016 gerne udfolde mig mere via oplevelser, rejser og stunder med mine nærmeste.

Vinter 2

10 steder jeg gerne vil besøge i 2016:

 • Noget så overskueligt som et besøg på Hillerød Slot med dem jeg holder mest af. Jeg elsker, at man efter at have kørt i en lille time, indtager et nærmest eventyrligt sted, hvor nogle af verdens smukkeste slotte befinder sig.
 • Toast It i Aarhus. Vi skal tilbage til smilets by om nogle uger, og jeg har allerede udset mig flere steder jeg gerne vil spise. Ét af dem er en toastbar. Hvor genialt lyder det ikke lige? Det bringer minder tilbage til 5. klasse og de mange toasts med skinke og ost jeg spiste. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst fik en toast og livet er for kort til ikke at kunne huske sådan noget.
 • En slentrutur i Rom, der er mit andet hjem. Jeg elsker den by og besøger den minimum én gang årligt. Mest af alt fordi jeg gerne vil besøge min familie, men også fordi den er så ualmindelig smuk. Jeg skal ned og kigge på bryllupslokation, finde en fotograf og menuen til den store dag. Det bliver over påsken og enten rejser jeg alene derned og ellers tager jeg min mor med.
 • En bryllupsrejse til en varm destination langt væk. Vi ved ikke hvornår eller hvor endnu, men forestiller mig Thailand vil være et godt bud.
 • Besøge Cafe Sidecar på en sidegade til Rantzausgade på Nørrebro. De skulle eftersigende være leveringsdygtige i sund vegetarisk mad til gode priser. Må virkelig prøve det snart!
 • En forårstur til Istanbul var egentlig godt og vel planlagt, men efter det forfærdelige terrorangreb i sidste uge, kommer vi ikke derned foreløbigt. Derfor leder vi efter en anden skøn hovedstad. Nogle bud? Jeg drømmer om Lissabon, Dublin og Amsterdam.
 • Ystad Saltsjöbad. Jeg var på det her spaophold sidste år og er virkelig afhængig af at trækket stikket i ny og næ. Selvom det ofte kun er i meget kort tid. Det er som om alle besøger Ystad nu om dage, så det vil jeg også gerne prøve. Det er trods alt kun en time herfra.
 • Løbe en lang tur herfra langs vandet ud til Langelinie og Kastellet, hvorefter jeg går hjem igen. Gerne akkompagneret af frisk og sprød forårssol.
 • Havnebadet på Islands Brygge. Rimelig overskueligt, da vi allerede bor her, men min plan er at vinterbade! Yes. Jeg er så kuldskær, så bare tanken skræmmer mig. Men jeg vil prøve det minimum én gang.
 • Besøge en dansk festival. Jeg ved endnu ikke om det bliver Northside, Skanderborg eller lignende, men jeg vil afsted. Bare én dag i høj solskin og denimshorts, hvor både kolde fadøl og musik spiller.

Tilbloggen

Remember to stay updated at Instagram // Facebook // Bloglovin?Ohh! and I?m also a happy Snapchatter now (danica_chloe)

12 Comments
  1. Vietnam gad jeg virkelig godt, men grunden til valget falder på Thailand er fordi mine forældre har en timeshare og det gør det unægtelig mere overskueligt prismæssigt 🙂

   Rigtig god tur.

 1. Ej, hvor ville jeg også bare gerne til Rom og Istanbul. Jeg har aldrig været i nogen af byerne, men jeg har altid gerne ville besøge dem. Hvem ved, måske 2016 er året, hvor en eller begge af byerne skal besøges. Og Hillerød Slot lyder nu heller ikke som en dum ide. Der har jeg aldrig været 🙂

  1. Det forstår jeg godt. Rom er også ovenud fantastisk og det samme skulle Istanbul være. Hillerød Slot er lidt mere overskueligt og noget vi alle burde unde os selv 🙂

 2. Jeg kan klart anbefale at besøge Berlin! Jeg var der selv på studietur og det er virkelig en fed by. Vi var på pubcrawls og høre live keltisk musik, så alle de mange statuer rundt omkring i byen (f.eks. Oscar Wilde og The Famine) og besøgte Trinity College (med det vildeste gamle bibliotek, jeg elskede det!). Der er selvfølgelig lige så koldt og utilregneligt vejr som i Danmark, men det er som om det ikke gør noget, når man er i Dublin 😉

  http://satinawandel.dk

  1. Seriøst, fik jeg lige skrevet Berlin? Haha, sidder selv og kigger på ture til Berlin. Mener selvfølgelig Dublin!

  2. Ej, Dublin lyder ovenud fantastisk. Det er faktisk min fødeby men jeg har ikke været der siden 🙂 Jeg tror det vil passe perfekt til en lille getaway.

   Jeg forstår godt du også tænker på Berlin. Jeg ELSKER den by! 🙂

  3. Hahaha, jeg sad også og blev forvirret, mens jeg læste 😉 Jeg boede i Berlin et halvt år sidste år, så jeg kunne slet ikke forstå, du kunne nævne alle de ting, jeg ikke anede noget om 😀 Men Berlin er (også) en helt fantastisk by, så få endelig planlagt den tur 😉

   Lissabon har jeg også længe gerne ville besøge, så det stemmer jeg for, Danica. Så kan det være, du har en guide klar til den dag, jeg selv får snøvlet mig derned 😉

 3. Hej Danica.
  Jeg skal selv til Rom til foråret, men har aldrig været der.
  Når nu det er dit andet hjem, er det så sådan, at du har en “weekendguide” liggende her på bloggen?
  Eller er det noget, du kunne lokkes til at have med i dine overvejelser til et kommende blogindlæg? 🙂
  Tak for dejlig læsning! 🙂

  1. Sikke en god ide <3 Jeg har af en eller anden grund aldrig fået lavet en Rom guide. Kæmpe fejl! Jeg skal se om jeg ikke kan nå det inden du tager afsted 🙂

 4. Jeg kan kun anbefale Lissabon på det kraftigste….var der i oktober og sikke en skøn original by. Lækker shopping, spise ude i gaderne, besøge borgen med udsigt over alle byens tage. Vi var også i Sintra som ligger 30 min. men tog derfra – fantastisk oplevelse! Og så er det tilmed billigt at bo og leve i Lissabon.

  1. Uhh, jeg er helt hooked på Lissabon nu. Rigtig godt alternativ til Istanbul. Tak fordi du delte dine tanker 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate