10 ting du ikke vidste om Emma Kathrine

Mine personlige favoritindlæg – både hos mig selv men også hos andre bloggere, er de klassiske “10 ting du ikke vidste om…“. Man kommer tættere på personen bagved og ofte er det dejligt uhøjtideligt og til tider virkelig sjovt.

Nu er det begrænset hvor ofte jeg kan dele 10 ting om mig selv, I måske ikke vidste. Så spændende er jeg heller ikke.

Derfor satte jeg mig for at dele 10 ting om mine favoritbloggere. Planen er, at det skal blive en tilbagevendende begivenhed hver fredag. Det synes jeg er lidt hyggeligt. Altså at gå på weekend med en masse finurlig information om en masse skønne damer (og måske mænd på sigt..). Jeg håber det kan inspirere jer til at følge lidt nye bloggere, hvis I ikke kendte dem i forvejen, og ellers lærer I måske bare de bloggere I allerede følger lidt bedre at kende?

English version; As from today I will start presenting “10 things you didn’t know” about my favorite bloggers. These kind of blog posts are my favorite and therefore it will be a returning thing each friday. I will start with lifestyle blogger Emma Kathrine who is so sweet, real and relatable. She is a mom of two but also a singer and a world know meme. Use the translation button in the top right corner to know more about her.

Jeg lover forresten at svare jer på spørgerunden henover weekenden. Det kræver lige lidt mere af mig, da der er en del personlige & tunge spørgsmål med.

Vi starter ud med livsstilsbloggeren, og den ny vordende mor, Emma Kathrine. Jeg har fulgt Emma længe. Faktisk helt tilbage fra da jeg selv startede min blog op i 2012. Det som jeg elsker ved netop Emmas blog, er den umiddelbarhed man sjældent ser i blogland i dag. Det er ægte & jordnært, og jeg kan relatere til det hele. Jeg har endda haft fornøjelsen af hende selskab et par gange nu og hun er lige præcis også sådan i person.

Hermed 10 ting du (måske) ikke vidste om Emma Kathrine:

1. Jeg blev som 16-årig kåret som Aarhus-pigen/Miss Aarhus 2008.

2. Jeg har tre søskende på 38, 12 og 10 år.

3. Ude i det store Internet er jeg, eller mit ansigt, et meme kaldt ‘Good Girl Gina’. Jeg skrev for nogle år siden et indlæg, hvor jeg forklarer lidt mere om hvordan det er endt således.

4. Jeg er et rodehoved, der elsker orden.

5. Jeg har udgivet tre numre som sangerinde i henholdsvis 2009, 2011 og 2012. Musikken er det jeg holder allermest af, og jeg håber på at vende tilbage til det på et tidspunkt.

6. Jeg har en mor, der er kunstner og en far, der er musiker.

7. Jeg bruger kontaktlinser og har gjort det i snart 10 år. Jeg er nærsynet og har -3,75 på begge øjne, så jeg kan mildest talt ingenting se uden dem.

8. Jeg er en tudeprinsesse uden lige, og græder næsten hver dag over et eller andet der rører mig (oftest noget i TV).

9. Jeg har haft kørekort i 6 år, men er ret utryg ved at køre bil. Noget, jeg kæmper meget med i hverdagen.

10. Jeg er 100% familiemenneske og prioriterer det over alt andet.

Følger I med ovre hos Emma Kathrine?

 Remember to stay updated at Instagram // Facebook // Bloglovin?Ohh! and I?m also a happy Snapchatter now (danica_chloe)

3 Comments
  1. Du har tit så fine hårbånd i håret, ligesom det på billedet i dette indlæg – hvor er de fra? Og hvordan får du det look, hvor det sidder så langt tilbage på hovedet, uden at det falder af? 😉 Tak for en god blog, jeg er trofast læser 🙂

    1. Tak 🙂 Det hårbånd jeg oftest går med (det på billedet) er bunden af en afklippet t-showet med elastik. Så det er egentlig bare bundet stramt om håret, så ryger det ingen vegne!

      Selv tak 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate