I denne uge skal jeg..

Sikke en start på ugen. Man skulle ikke tro det var vinterferie med det tempo vi kører i på arbejde. Godt der kun er 4 dage til weekend eller noget 😉 Ej, jeg kan godt lide mit job, så jeg er meget taknemmelig for at tiden går så hurtig som den gør.

Denne uge byder dog ikke på så mange planer udover ovenstående, men lidt bliver det da til alligevel. Se med nedenfor…

English version; Monday monday. Yet another week has started. The weather is beautiful and you cannot stay mad or tired when the sun is shining. Right? This week I have planned to work a lot so I’m back on schedule after last week filled with sickness and mini vacation. I’ve also planned to watch a whole lot of series as well as eating a delicious breakfast in the city. This week is also equal to holiday season for many people so everything is a bit slow and it’s actually kind of nice. Welcome monday. I predict this week will be lovely <3

I denne uge skal jeg..

1. Opdateres på alle mine serier. Efter en weekend i Aarhus er vi lidt bagud. Bl.a. med Homeland, Suits og så selvfølgelig alt mit reality. Hver gang der er et nyt afsnit klar af Bachelor, Real Housewives eller Vanderpump, føler jeg at jeg springer af lykke. De små ting I ved..

2. Besøge helsekosten i Fisketorvet og få fyldt mit lager op af gode vitaminpiller. Hvis jeg kender mig selv ret, så kommer jeg også hjem med en masse andet. Sidst var det kokosvand, noget mærkeligt superfood pulver jeg ikke engang kan udtale og veganske nøddebarer til alt for mange penge.

3. Spise en god omgang morgenmad med hende her.

4. Nyde vinterferien på afstand. Selvom man ikke har fri, er det som alt forløber lidt mindre stressende, når andre har ferie. Færre trafikanter på vejene, færre børn i børnehaven og mere tid til hinanden om aftenen.

5. I samme omgang nyde det sidste af vintervejret med det smukke solskin.

6. Have fundet en behandler, der kan hjælpe mig med mine smerter i lænden og højre ben. Det kan ikke passe, at jeg i en alder af 29 år til tider føler mig som en på 70. Nogen tips? Jeg har prøvet Body SDS, men jeg synes det var så voldsom en oplevelse, at jeg ikke ved om jeg tør igen. Måske akupunktur?

7. Bruge weekenden på absolut ingenting med dem, jeg holder allermest af.

Hvad mon I skal lave i den kommennde uge?

Remember to stay updated at Instagram // Facebook // Bloglovin?Ohh! and I?m also a happy Snapchatter now (danica_chloe)

20 Comments
 1. Det lyder til at du går en god uge i møde – med undtagelse af lændesmerterne. Håber det snart går over. Selv står min uge på noget så spændende som specialeskrivning, mens jeg drømmer om min tur til USA om kun én måned (:
  http://cammi.dk

  1. Den er i hvertfal dejlig overskuelig 🙂 Mange tak.

   Hvor lyder det bare rart. Jeg kunne godt klare en USA tur snart igen <3

 2. Jeg har også været hos den Body SDS-behandler, som du var hos – og jeg ville bare fortælle, at der findes andre (gode!) behandlere, som kun har fokus på det fysiske (og ikke psykiske), hvis man foretrækker det! Selv har jeg fx ikke brug for en psykolog-session samtidig med min SDS-behandling : ) Jeg er rigtig glad for Hedi Hermandsen, se evt. hendes hjemmeside: kropsfokus.nu. DBH, Helle.

  1. Ej, har du? Synes du også det var lidt voldsomt? Jeg var bare slet ikke klar til at dele hele min livshistorie og græde foran en fremmed første gang.

   Jeg vil straks tjekke Heidis hjemmeside ud. Tak for tip 🙂

   1. Jeg kan også varmt anbefale Thomas Nancke (www.nancke.com) som holder til i Fitnessdk på Nygårdsvej 🙂 Han er SÅ behagelig og dygtig. Det er langt fra alle behandlere der fokuserer så meget på det psykiske da det jo kan være vildt grænseoverskridende. Jeg synes kun det var en voldsom oplevelse fordi jeg blev så overrasket over, hvor meget bedre jeg fik det med det samme at behandlingen var slut.

    1. Nej, det er nemlig lidt grænseoverskridende og det er ikke altid man er lige i humør til sådan en følelsesmæssig omgang har jeg erfaret. Selvom det på flere områder hænger sammen.

     Tusind tak for tippet om Thomas 🙂

 3. Måske en osteopat i stedet for body-sds? Selv går jeg hos en healer, men har haft stor effekt af body-sds. Nu foretrækker jeg dog noget, der er blidere. 🙂

  Jeg vil også lave lidt reklame for min ‘chef’ Anna Bogdanova, som også kan nogle tricks mht smertelindring.

  1. Jeg ved slet ikke hvad med osteopat er, men jeg vil straks tjekke det ud. Jeg er sådan set villig til at prøve alt 🙂 En healer lyder også fantastisk. Hvad er fordelene her og kan man mærke noget i henhold til smerter?

   Kan man gå hos Anna Bogdanova? Jeg troede blot hun var en personlig træner der lavede bøger 🙂

 4. Hvor er det trist med dine smerter i lænden, er det gigt? Jeg har også haft samme smerter p.g.a. slidgigt i lænden og fik en blokade og akupunktur behandlinger hos en anæstesilæge, som er gratis med en lægehenvisning, de er gode til at smertelindre. Håber du snart finder lindring.

  1. Ja, det er det desværre 🙁 Rygsøjlegigt men udelukkende med smerter i lænd, højre balle og højre ben. Jeg vidst slet ikke man kunne få blokade for det. Jeg er vant til at få medicin som løsning, hvilket jeg ikke er meget for. Jeg må kontakte lægen igen. Tak 🙂

 5. Jeg er ny læser på din blog, så kender ikke din sygdomshistorie. Derfor er det ikke sikkert, at du kan bruge mit råd til noget, men nu deler jeg lige alligevel 🙂 Min løsning på lændesmerter hedder reformerpilates! Jeg gik hyppigt til kiropraktor og fysioterapi, men jeg synes kun det var symptombehandling (som egentlig ikke engang hjalp særlig godt). Jeg hørte om reformerpilates og startede i et studio i Aarhus, hvor instruktøren er fysioterapeut. Efter et halv års tid fik jeg trænet muskulaturen i lænden op, så jeg faktisk ikke oplevede de store lændesmerter mere. Jeg er nu kommet i studiet i 2 år, og træning ca én gang i ugen holder simpelthen lændeproblemerne fra døren. Det er virkelig fedt at føle, at jeg selv har kontrol over situationen ved at kunne træne og forebygge mig ud af problemet. Så thumbs up for reformerpilates fra mig 🙂 Håber du finder en måde at lindre smerterne på!

  1. Som Mie kender jeg heller ikke din sygdomshistorie, men jeg har selv døjet med lændesmerter og jævnlige hold i lænden, indtil jeg startede med reformer og barretræning. Lynhurtigt forsvandt alle smerter og jeg har nu ikke mærket noget til dem i 1,5 år. Jeg går hos Senses på Vesterbro.

   1. Der må være noget om snakken, når I er flere der er glade for reformer m.m. Jeg kender godt til Senses men har aldrig trænet der. Synes det er lidt dyrt men hold nu op det lyder godt. Måske man skulle overveje det på sigt? DU skal i hvert fald have tak for din hjælp 🙂

  2. Først og fremmest – velkommen til 🙂

   Jeg har faktisk prøvet reformerpilates en gang for lang tid siden i Aarhus. Det var godt nok effektivt men har aldrig tænkt på det som smertelindring. Hvor er det skønt det har hjulpet. Det er nemlig kontrollen jeg mangler. Det kommer jo som et lyn fra en klar himmel. Jeg har jo ikke altid smerter og sidst jeg mærkede rigtig til det, var i sommers.

  1. Hej Amanda

   Ja, det har jeg. Tror jeg gik der fast nogle måneder og det virker godt i øjeblikket men kan som sådan ikke holde det nede for mig. Måske jeg er startet for sent? Du må endelig dele dine anbefalinger herinde 🙂

 6. Helt sikkert en osteopat! Jeg havde i lang tid gået til diverse fysser osv med forskellige skader, men det var som om man altid havde brug for en behandling mere, og forløbene blev pludseligt rigtigt lange, uden man følte der rigtigt skete noget. Så kom jeg til en osteopat (pga. en dum skulder) og efter 3 behandlinger (hvor den sidste bare var en check up) var det helt væk, og jeg har intet mærket til det mere- jeg havde også problemer med lænden som han også fiksede 🙂 Jeg var hos André i Rehab (det ligger ude ved Butchers Lab i kødbyen) http://www.therehab.dk/?q=node/25

  1. Jeg havde den samme oplevelse med fysioterapeuter. Hvor er det vildt du har haft den effekt med det andet. Tak for link. Det ligger tæt på mig, så det vil jeg tjekke ud 🙂

 7. Hvad med en kraniosakral behandler, har du prøvet det? Jeg ved at mange har haft glæde af den slags behandlinger også.

  1. Det har jeg faktisk. For flere år tilbage og også med henblik på at fikse mine smerter. Jeg kom der dog kun én gang. Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke kom tilbage, for husker det slet ikke som dårligt. Men jeg kan næsten ikke genkalde oplevelsen, så enten må det have været så godt at jeg faldt helt hen eller også gjorde det ikke den store forskel.

   Måske jeg skulle prøve det igen. Tak for at minde mig om det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate