Sommertip: Friske & smagfulde cocktails

Just Serve It

Jeg ligger virkelig inde med det bedste sommertip til alle de kommende sommerarrangementer, som står for døren og som mange af jer sikkert er ved at planlægge nu. Jeg introducerede kort cocktailsdispenser konceptet i det her indlæg, og for et par uger tilbage var vi så heldige at få lov at teste det i forbindelse med en torsdagsbar på mit arbejde.

Læs også:

Få opskriften på verdens bedste velkomstdrink med hyldeblomst her

Jeg skal jo teste smagsvarianterne godt af inden jeg vælger de helt rigtige til vores kommende bryllup og jeg er kommet meget tættere på hvilke 4 vi satser på. Jeg er også lidt hooked på denne variant, der måske deler vandene lidt. Tror I den vil du til et bryllup?

Just Serve It

Valget til torsdagsbaren endte med to dispenser af 5 liter med henholdsvis Passions Daquiri og en klassisk Mojito. Det var SÅ godt. Vi havde nemlig valgt at holde en udendørs torsdagsbar på en af årets varmeste dage lige ved kanalerne på Christianshavn.

Cocktails og dispensere ankom allerede tidligere på dagen. Det fungerer sådan, at cocktailsene kommer i nogle dunke, isen i en isboks og så dispenserne og pynt for sig. Ca. 15 minutter inden gæsterne ankom blandede vi det hele sammen, så det var perfekt koldt og lækkert, når de dukkede op. Begge cocktailsdispensere holdte hele aftenen og vi var alligevel en 15 personer i alt, der gik til den.

Mixmeister glas
Mixmeister glas

Alle cocktails blev serveret i de flotte krystalglas fra favorit Mixmeister, som havde været så venlig at udlåne en masse flotte af slagsen. Både de klassiske old fashioned glas men også de smukke champagne coupe glas til en mere fancy cocktail.

Jeg skal helt sikkert også overveje om vi ikke skal købe nogle krystalglas til brylluppet. Det er bare lidt sjovere at servere en lækker cocktail i et krystalglas med 20’er vibes. Synes I ikke?

Blot en kæmpe anbefaling herfra, hvis du står og skal planlægge en polterabend, bryllup, fredagsbar eller fødselsdag. Det er langt billigere, flottere og sjovere end at selv skulle ud og købe ind til cocktails i de mængder. I kan læse mere om konceptet og bestille jeres egne lige HER.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Comment
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments