Midnatsblå sengetæppe i velour

Broste Copenhagen Sengetæppe


Sengetæppet er en gave fra Broste Copenhagen

Mine bønner er hørt! Endelig er der lavet et sengetæppe, som lige er mig og ikke minder om alle dem “de andre” har liggende derhjemme.

Endnu bedre er det, at det faktisk kan dække hele vores 180 cm. store seng. Det er tungt, så det rykker sig ikke mens det ligger på sengen. Fordelene er mange!

Broste Copenhagen Sengetæppe

Broste Copenhagen Sengetæppe

Sengetæppet er fra Broste Copenhagen og kommer faktisk i flere farvenuancer. Bl.a. Velvet Smoked Pearl, Velvet Fawn, Velvet Port og Velvet Peat.

Broste Copenhagen Sengetæppe

Udover sengetæppet har vi opdateret boligen med en masse andet smukt interiør med kant. Vi har længe gerne vil have lidt mere stemning ind i huset. Bl.a. netop dét som de er gode til i Sverige.

Således har vi stocket op på service, håndklæder, bestik, vaser og endda en fantastisk blå puf fra Broste Copenhagen, som mine fødder hviler på som jeg skriver det her blogindlæg.

Jeg skal nok tage jer med rundt i resten af lejligheden snart, så I kan se det hele. Jeg har endda en eller flere konkurrencer i ærmet til jer, hvor I kan vinde flere af de samme ting vi har.

God fredag folkens!


5 Comments
  1. Broste laver så mange pæne ting! Man får lyst til at spise al den mad, der bliver serveret på deres fine tallerkener på IG og drikke lækker latté af deres fine krus (som du også selv har vist på Snap 😉

  2. Jeg synes også Broste laver nogle vanvittigt lækre ting! Men helt ‘gode’ prismæssigt vil jeg ikke sige de er. Dette veloursengetæppe har jeg savlet over siden jeg så det ovre hos Emily Salomon – og det koster lidt over 3000 bobs. Av, siger jeg bare. I al fald ikke noget jeg de næste år har råd til at investere i.

    1. Det har du fuldstændig ret i. Lige præcis sengetæppet er lidt dyre, men det er vitterlig også den bedste kvalitet jeg nogensinde har set ét i. Så det er værd at spare op til 🙂

      Deres andre ting; service, håndklæder, pudebetræk etc. er virkelig fair priser. Fx koster kaffekopperne 49 kr. Der kan jeg være med sammenlignet med eksempelvis RC, hvor jeg skal give 600 kr. per kop. Jeg elsker at blande gode kvalitetsfund med loppemarkedfund og mere budgetvenlige løsninger 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate