Destination Göteborg

Gøteborg hotel

De af jer der følger med på Snapchat (@danica_chloe), har nok allerede set vi er taget afsted på en 2-dages kærestetur. Vi skal nemlig et smut til Göteborg, hvor vi skal spise, drikke, hygge og gå os gennem Sveriges anden største by.

Har I nogle Göteborg tips til os?

I den forbindelse vil jeg høre om nogle af jer ligger inde med nogle gode tips til byen? Jeg har allerede anvendt Yelp og bogmærket en masse lækre spisesteder og kaffebarer. Men det kunne jo være vi havde overset noget? Er der nogle kulturelle ting man bør lave?

Vi skal bo på henholdsvis Hotel Bellora og Hotel Pigalle og turen kommer til at udmunde i en brugbar cityguide til Göteborg. Det er nemlig både er billigt og nemt af tage hertil. Vi holder os generelt til destinationer i afstande tæt på København – dog uden at gå på kompromis med feriefølelsen. Göteborg er det helt perfekte match!

Rigtig god torsdag. Vi blogges ved fra det svenske ?

4 Comments
 1. Jeg var i Göteborg i sidste weekend – skøn by!
  Hvis I får tid, bør I besøge Café Husaren i Haga. De er kendt for deres kæmpe kanelbullar, der smager skønt 😉

  1. Tak for tip 🙂

   Vi kom faktisk forbi netop det sted efter din anbefaling og det var SÅ godt 🙂

 2. Göteborg er skøn, helt sikkert en by du vil komme til at elske.
  Jeg var der for 6 år siden med min kæreste, og vi havde bare den hyggeliste tur selvom det kun er et smut væk fra København.. som du selv skriver, så behøver feriedestinationerne ikke være mega langt væk, før det føles som en “rigtig” ferie sydpå 🙂
  Desværre er det så mange år siden nu, at jeg faktisk slet ikke kan huske de steder vi spise på, så jeg har ingen tips i ærmet. Men jeg ser da rigtig meget frem til en city guide, når I engang vender snuden hjem mod KBH igen, så jeg selv kan gå genopfrisket minderne 🙂

  1. Der var virkelig skønt og vi havde det gode sommervejr med os 🙂

   Jeg lover at stykke en god cityguide frem, for Göteborg har ualmindeligt meget at byde på – især madmæssigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate