Søndagsbekendelser..

Hængeplante

“Resterne” efter brylluppet inklusiv lidt bryllupsgaver


Inspireret af Rose Marias fine blog, vil jeg gerne starte en ny føljeton kaldet “søndagsbekendelser”.. Vi har dem alle. Altså vores bekendelser.. Og jeg tænkte det vil kunne være meget hyggeligt at dele dem med hinanden samt ikke mindst høre jeres.

Så lad os sparke en ny hyggelig tradition igang med første omgang af mine søndagsbekendelser.

1. Juicekure er overvurderede. Med mindre du skal noget okay vigtigt og lige mangler det sidste. Jeg synes simpelthen det er for hårdt til at opveje de mange fordele, som en juicekur faktisk har. Update: Det skal lige siges at dette punkt er skrevet mens jeg var midt i juicekuren. Efter den var ovre synes jeg det var fantastisk og nu er jeg klar til at gøre det igen.

2. Jeg forstår ikke Games Of Thrones hypen. Jeg synes det er kedeligt! Og ja. Jeg så de første par sæsoner og lod min kæreste fortsætte uden mig.

3. Nu vi er ved serier, forstår jeg heller ikke Breaking Bad. Eller Girls. Eller andet mærkværdigt.

4. Jeg så først min mand ordentligt fredag efter brylluppet. De andre dage var fyldt med oprydning, rengøring, arbejde og praktisk arbejde. Jeg forstår først nu hvorfor folk tager ekstra fridage efter et bryllup. Stor fejl fra vores side.

5. Jeg var lidt fuld til vores bryllup og kan derfor kun huske bider af aftenen fra kl. 21/22.

6. Jeg havde tømmermænd i fem dage som følge heraf. Jeg var vitterlig først veludhvilet om fredagen igen.

7. Jeg er ved at sprænge af glæde over fremtiden, men er sådan en irriterende én der ikke kan dele det endnu. Jeg hader selv den slags udmeldinger.

Vil I dele jeres søndagsbekendelser?

4 Comments
 1. Åh, jeg ELSKER denne type indlæg 🙂 Ligesom de indlæg om ugens op- og nedture du lavede engang. Sådan en passende blanding af sjov og alvor.

  Jeg kan også godt lige dele et par stykker:
  -Jeg orker ikke tv serier. Sådan helt generelt.
  -Til gengæld elsker jeg dyre glittede magasiner med smukke billeder og ligegyldige artikler.
  -Jeg burde virkelig lette r**** og gøre rent, men jeg gider ikke.
  -Jeg længes så meget efter efterår og køligere vejr, at jeg faktisk har svært ved at glæde mig over, at sommeren er vendt tilbage.

  1. Dejligt du synes det er hyggeligt 🙂 De er også hyggelige at skrive.

   Årh den med dyre glitrende magasiner er jeg med på. Alle pengene værd! Jeg har dog fået den der Flipp App, hvor man kan læse alle magasiner online. Det hjalp på min afhængighed. Tilmed glæder jeg mig også til efteråret. Elsker den årstid! 🙂

 2. Hej Danica!
  Haha, jeg har ikke set nogen af serierne, og jeg er så træt af at folk altid skal være ude efter mig af samme årsag – Jeg har åbenbart ikke levet mit liv 100% fordi jeg ikke har set dem. Men jeg er simpelthen ikke serie-typen. Jeg mister tålmodigheden efter 30 min. og inden jeg har set mig om, så er der kommet en sæson 4544. Så opgiver jeg.
  Anyways, synes det er meget hyggeligt det med søndagsbekendelser. Måske jeg skulle have noget lignende. Skal bare finde på en fancy engelsk titel. Sunday confessions? Confession-before-Mercy Sunday? 😛 Og jah, den er endelig kommet op og køre. Sådan lige så stille: http://www.dreamsbynana.com – den er som du måske har regnet ud på engelsk, da min chilenske kæreste meget gerne vil forstå hvad jeg skriver om ham, haha 😀 Tillykke med brylluppet! Knus Nana Regalah

  1. Haha, kender det godt 🙂

   Gør det endelig. Jeg elsker sådan indlæg!

   Og sikke en fin blog du har fået. Den er blevet så alsidig og jeg elsker rejseperspektivet. Så kan jeg drømme mig væk i udenlandske destinationer 🙂 Glæder mig til at følge med.

   Kh Danica

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate