Hotel Pigalle i Göteborg: Overdådigt, luksuriøst & pikant

Hotelpigalle
Hotelpigalle

Er nok de tre ord, der bedst beskriver den oplevelse jeg havde i sensommeren med min bedre halvdel på Hotel Pigalle Göteborg.

Jeg lovede jer jo i det her indlæg, at jeg også vil dele ud af vores oplevelser fra Hotel Pigalle. Som forresten nok er det vildeste hotel jeg nogensinde har boet på, og jeg har ellers været forbi en del.

LÆS MIN ULTIMATIVE BYGUIDE TIL GÖTEBORG OG FÅ ALLE DE GODE TIPS

Hotel Pigalle kan bedst beskrives som et syndigt pariser boutique hotel anno 1900. Det er dystert, vulgært, dekadent og intenst. Ja, man gennemgår mange oplevelser fra man sætter sine ben i receptionen. Det kan faktisk ikke beskrives med ord og alligevel forsøger jeg. Det SKAL opleves.

Hotelpigalle
Hotelpigalle

Der var guld, velour, pikante malerier, gamle elevatorer, læder sofaer og søde tjenere i udklædning over alt. I receptionen blev vi mødt af en ung herre iført et gammeldags kostume med sort høj hat. Meget gennemført.

Hotel Pigalle Göteborg – en sanselig oplevelse udover det sædvanlige

Vi fik udleveret vores nøgle, som faktisk var en rigtig gammeldags guldnøgle og ikke de der keycards, som alle hoteller har nu om dage. Vi tog elevatoren op til vores værelse og blev mødt af en blid kvindestemme i selvsamme elevator, der fik os sendt godt afsted med søde & syndige beskeder.

Hotelpigalle
Hotelpigalle

Værelset var indrettet med tunge gardiner, et gammeldags klædeskab, farverigt tapet, opdeling af bad, toilet & vask (præcis som man gjorde førhen) og en seng fuld af puder. De ramte stemningen perfekt.

Efter at have sundet os lidt, kriblede det i fingrene for at udforske resten af hotellet. Hvis vores ankomst havde budt på så mange oplevelser allerede, måtte resten af hotellet også gøre det.

Vi begav os ud i de lange mørke gange, som mest af alt mindede mig om en scene fra Ondskabens Hotel. Her skulle jeg ikke nyde noget af at gå alene.

Hotel Pigalle
Hotel Pigalle
Hotel Pigalle

I toppen af Hotel Pigalle finder man den smukke Restaurant Atelier. Der er store lysekroner, velour og blomster allevegne. På en og samme tid alt for meget og alt for lidt.

Vi havde fornøjelsen af 3 retter og dertilhørende bobler, mens vi nød hinandens selskab. I forlængelse af Atelier ligger den udendørs tagterrasse. Svenskerne kan et eller andet med udendørs områder og elsker at nyde både mad & drikke i det fri. Men hvem gør ikke det?

Hotelpigalle
Hotel Pigalle

Natten blev tilbragt i det overdådige værelse med slik og serier på den medbragte bærbare. Man er vel bare et forældrepar, der drømmer om lidt ekstra søvn. Morgenen derpå stod vi op til en fuldstændig fantastisk morgenmadsbuffet, som endnu engang overgik min vildeste fantasier.

Ligesom hos Hotel Bellora kan svenskerne bare noget med morgenmad, som danske hoteller lidt mangler. De satser på nye trends og så har de altid havremælk på køl til kaffen. Jeg elsker Sverige!

Hotelpigalle
Hotel Pigalle

Det eneste men er, at jeg vil ønske vi havde haft flere overnatninger. Det er bare ikke altid tid nok til at dykke ordentlig ned i hotellets mange muligheder. Vi nåede dog på falderebet en cappuccino på terrassen udenfor, mens de mange folk gik forbi. Kaffe, te og vand er nemlig gratis, når man er bor på Hotel Pigalle.

Gør jer selv en tjeneste og bogmærke Hotel Pigalle, hvis I planlægger at tage en tur til Göteborg i den nærmeste fremtid. Det er virkelig en sanselig oplevelse udover det sædvanlige.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments