Tørbørstning af ansigt og krop: Mit nye skønhedsritual

Aveda Tulasara

Få verdens bedste tørbørstningssæt her

Tørbørstning af ansigt og krop.. Derfor skal du igang NU.. Ohh my! Jeg har fået en ny afhængighed. De fleste af jer ved jeg sværger til tørbørstning, når det kommer til kroppen.

Det er vitterlig en vidunderbehandling, der kan udligne cellulite, sætte gang i blodcirkulationen, give kroppen energi og huden en mere “poleret overflade”. Hvis man vel og mærke tørbørster hver dag. Læs mit indlæg om tørbørstning til kroppen her.

Tørbørstning af ansigtet som et nærende og afstressende morgenritual

Derfor kunne jeg heller ikke få armene ned, da jeg opdagede at yndlings Aveda havde lanceret en blid ansigtsbørste. Jeg har testet tørbørstning til ansigtet i en måned nu og resultatet er ikke til at tage fejl af. Det er faktisk blevet et lille skønhedsresultat, jeg starter hver morgen med og jeg elsker det!

Aveda Tulasara
Aveda Tulasara

Vidunderproduktet hedder Tulasāra. Tulasāra betyder på sanskrift at bevæge sig hen imod balance, og det er meget godt beskrevet. Målet er en sund hud, der er fri for stress og andre negative faktorer.

Jeg har personligt haft en hud i ubalance i mange år og har først fået 100 % styr på den i år. Dels pga. min hudekspert, Anne Q Skincare, og dels pga. mine nye sunde & naturlige hudvaner, som eksempelvis tørbørstning af ansigtet.

Aveda Tulasara

Tørbørstning af ansigtet er traditionelt kendt fra asiatiske kulturer med henblik på at fremme hudfornyelse og exfolering.

Derudover har det den fordel, at det fjerner affaldstoffer, hævelser og urenheder. Huden får den flotteste glød og en ensartet overflade. Det har jeg i hvert fald erfaret.

Aveda Tulasara

I det Radiant Awakening Ritual kit, som jeg har fået til test, fungerer det som et to-trins ritual. Jeg starter nemlig nænsomt med at tørbørste huden med en Facial Dry Brush. Dette gør jeg med det samme jeg står op og vasker således ikke ansigt først. Derefter giver jeg mig selv en ansigtsmassage med Radiant Oleation Oil, der er fyldt med nærende planteolier.

Kombineret med massagen stimulerer man derved cirkulationen og nærer huden. Resultatet efter ovenstående ritual, som sammenlagt tager 2 minutter, er en strålende hud med en smuk glød og først derefter vasker jeg ansigt og påfører serum & creme.

Radiant Awakening Ritual kit kan fåes lige her. Når først man får det hjem bliver man afhængig.

Har I prøvet tørbørstning af ansigtet endnu og hvad er jeres erfaringer?

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments