Opskrift: Snasket kanelsneglekage

Kanelsneglekage og den allerbedste opskrift…

Kanelsneglekage

Kanelsneglekage. Ummmmm… Det er onsdag, hvilket er ensbetydende med I skal have en skøn opskrift, der får munden til at løbe i vand. Dagens opskrift på den lækre kanelsneglekage, er muligvis noget af det bedste, jeg har smagt i mit liv. Intet mindre kan gøre det.


Find opskriften på kanelsneglekage længere nede i indlægget

Herhjemme fylder kanel rigtig meget. Alt fra de gode købe-kanelgifler fra supermarkedet til Cinnamon Bun is fra Ben & Jerry’s. Derfor skulle vi selvfølgelig også prøve at lave en kanelsneglekage, som man ser rigtig meget rundt omkring.

Vi brugte laaang tid på at finde den rigtige opskrift, og vi endte ud med en kanelsneglekage ala Anne au Chocolat – som vi har tilpasset til os og dét vi lige havde i køleskabet.

Kanelsneglekage

Den er SÅ nem at lave og det er vitterlig den bedste kage nogensinde. Den egner sig godt til fødselsdag, søndagshygge og tilmed når du skal have kage med på kontoret. Vi planlægger allerede at lave den i weekenden igen. Hvis du prøver den, så husk endelig at give lyd, hvis du også er solgt.


Opskrift på kanelsneglekage

Opskriftstype: Dessert/bagværk

Forberedelsestid med hævning: 60 min

Bagetid: 25 min

Total tid: 1 t. og 25 min

Antal: 8-10 (eller i vores tilfælde spiste vi det hele 3 mand..)

Kanelsneglekage

Kanelsneglekage

Ingredienser til kanelsnegledejen:

  • 1 dl havremælk
  • 50 g smør
  • 1 tsk. rørsukker
  • 1 tsk. fint salt
  • 25 g gær
  • 1 æggeblomme
  • 300 g hvedemel

Ingredienser til remonce:

  • 3 spsk. kanel
  • 150 g smør
  • 150 g rørsukker

Kanelsneglekage

Sådan gør du:

1. Smelt smøret i en gryde.

2. Derefter tilsætter du mælk, sukker, salt, gær og æggeblomme samt det smeltede smør i en skål, som altsammen røres godt sammen.

3. Tilsæt så mel indtil dejen er blød og hænger godt sammen.

4. Rul dejen ud på bordpladen fordelt med mel, så du får en firkant på ca. 35 x 45 cm.

5. Derefter rører du remoncen sammen og smører den ud på den firkantede dej.

6. Rul derefter dejen sammen på den lange led til en pølse.

7. Skær sneglene ud i den ønskede tykkelse.

8. Kom sneglene i en rund form beklædt med bagepapir. Der skal gerne være lidt mellemrum mellem sneglene, så de kan hæve lidt.

9. Dæk derefter kagen til med et vådt viskestykke og lad den hæve i ca. 45 minutter.

10. Pensl til sidst med lidt mælk og bag i ca. 25 minutter ved 180 grader.

11. Lav lidt glasur ud af flormelis og vand, og fordel på kagen. Lad den stå i 10 minutter inden den serveres med et koldt glas mælk.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Hey you! Har du læst de her?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate