Søndagsbekendelser

Søndagsbekendelser

Endnu en uge endnu en søndag. Jeg er så stolt af os, fordi vi virkelig formår at komme ned i gear i weekenderne. Det har vi nu altid været gode til, men på det seneste har vi værnet om dem på en helt ny måde.

I går havde vi brug for at være ekstra meget sammen og tog på julemarked ved Kragerup Gods med min mor. Vi skulle ikke køre mere end en halv time, før vi blev mødt af et hvidt landskab. Vi kom på de godt fire timer i julestemning og var både ude at køre i hestevogn med julemanden, drak varm kakao og høre julekor. Sylvester fik også sin egen julekugle med indgraveret navn og årstal. Simpelthen så fin, afslappende og smuk en dag.

I dag har den til gengæld stået på nattøj til middag (jeg sidder faktisk stadigvæk i mit), hovedrengøring (det skal jo også passes) og store planer for vores hjem. Den der lyst til at indrette sit hjem på ny kommer altid i bølger hos os, og lige nu er vi ramt af den helt store omgang. Således planlægger vi at male HELE lejligheden på ny i juledagene, da de hvide vægge trænger og vi er godt træt af de farvede vægge vi allerede har. Der skal ske noget nyt og vi er derfor ved at udvælge nye farver. Derudover får vi nyt rundt spisebord på tirsdag, da vi har arvet min gudmors smukke ét af slagsen. Vi sælger derfor vores nuværende fra Bolia lige HER, som vi også har været ualmindelig glade for.

Næste uge står på arbejde, kærestehygge, yoga og forhåbentlig en eller to løbeture. Jeg vil jo så gerne igang igen.

Nu til denne uges søndagsbekendelser…

♦ Jeg overraskes hver dag over hvor koldt det faktisk er. Jeg mindes ikke det nogensinde har været SÅ koldt.

♦ Fordi jeg fryser så meget, er jeg på udkig efter nye underdele, der varmer lidt mere end dem jeg har, og de her (affiliate link) ligner de perfekte jeans til en virkelig god pris. Nogen der har erfaringer med dem?

♦ Jeg var lige så overrasket som resten af Danmark over at Trump blev præsident, men jeg endte faktisk med at blive endnu mere overrasket over hvor grimt folk snakkede om det. Det var præcis det samme under Brexit og det seneste folketingsvalg. Ligegyldigt hvad der sker, og ligegyldigt hvilke holdninger folk har, kan man altså godt snakke pænt og respektere det.

♦ I fredags overtalte hende her mig til at prøve et morning flow yoga hold HER. Det er første gang jeg prøver yoga så tidligt om morgenen, men hold nu op det var en skøn måde at vågne på. Det kunne jeg godt blive afhængig af.

♦ Jeg forstår ikke hvorfor folk er så hårde ved Medina. Det kan godt være man ikke er fan af hendes musik, men at man ligefrem kalder hende en skændsel og skandale, synes jeg virkelig tangerer til voksenmobning. Give her a break. Det må ikke altid være sjovt, at være en kendt person herhjemme.

♦ Næste måned ser ud til at blive bedre økonomisk end den her måned. Hurra!

♦ Lige om lidt kaster vi os ud i en kanelsneglekage og hvis alt går godt, rammer de bloggen på onsdag.

Del endelig jeres bekendelser med mig i kommentarfeltet. Rigtig god søndag herfra ♥

6 Comments
  1. Jeg siger god for bukserne. De sidder godt og bliver ikke løse i det, ikke engang efter flere dages brug og så er prisen virkelig god

  2. Jeg er superglad for pasformen på de Molly-jeans, det er nogle af de eneste, der passer på mine store lår og bagdel og smallere talje. Men jeg vil så sige, at de bliver slidt ret hurtigt, specielt hvis man cykler meget. Men til den pris kan man jo heller ikke forvente, at de holder for evigt 🙂

    1. Tak for input 🙂 De lyder altså gode!

      Nej, til 249 kr. kan alle være med og så er det okay hvis de kun holder et lille år. Jeg cykler også meget, så det er nok det samme for mig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate