Søndagsbekendelser

Sikke en weekend! Sylvester fylder jo 4 år i næste uge, og derfor har weekenden stået i fødselsdagens tegn. Alt fra at pakke gaver ind til at bage 500 boller og andet fødselsdagsagtigt. I morgen kommer der nemlig en million børnehavebørn på besøg, så vi har nok at se til.

Udover fødselsdagsfejring, har vi også været forbi Pakhus Yoga, hvor Sylvester og jeg går hver anden lørdag, ligesom vi også har været ude i Amager Plantecenter. Jeg forstår mig dog slet ikke på planter, men vi endte da ud med at bruge næsten 800 kr. på alt muligt grønt – inklusiv årets juletræ.

Produktiv og hyggelig weekend – omend lidt tidspresset. Næste weekend har vi dog intet på tapetet og jeg glæder mig allerede! Lørdag skal Sylvester endda på overnatning hos min gudmor, så vi får tid til lidt tosomhed for første gang i virkelig lang tid.

Nu til ugens søndagsbekendelser..

♦ Jeg har det lidt “svært” med folk, der udtaler “billeder” for “bedler”. Det lyder helt vildt mærkeligt og jeg får ticks hver gang, jeg hører udtalelsen på den måde. Jeg fornemmer dog det er en sjællandsk tendens, da jeg aldrig hørte det mens vi boede i Jylland. Har I mon lagt mærke til det?

♦ Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg faktisk jeg er ved at være okay god til yoga. Altså ikke på den måde, at jeg laver fritstående handstands eller andet i den duer, men jeg udvikler mig hele tiden. Det er jo rart, når man endelig har fundet noget man synes er sjovt og udfordrende.

♦ Jeg ærger mig lidt over, at jeg måtte sige nej til en 6-dages pressetur til Madeira… Til gengæld har jeg fundet ud af at landingsbanen i lufthavnen på Madeira, er en af de svære. Noget med en kort landingsbane og derefter bare frit fald i form af klipper og vand… Måske meget fint jeg er herhjemme.

♦ Jeg er inde i en sukkerperiode og indtager ualmindelige mange søde sager. Det er helt åndssvagt. Jeg plejer ellers at være god til at sige nej.

♦ Min mand og jeg går hinanden lidt på nerverne de her dage. Er det okay at sige højt? Jeg tror det er ganske normalt, men vi kan altså være lidt stride over for hinanden.

♦ I skulle bare vide hvor ærgerlig jeg er over, jeg ikke kan komme med til den årlige pigejulefrokost i Aarhus. Jeg har faktisk umiddelbart ingen julefrokoster i år, og jeg har altså også brug for at spise sild, spille pakkespil og drikke mig fuld.

♦ Jeg er ved at forberede mig på vi snart skal 5 dage til Rom, hvilket betyder 2 timer og 35 minutter i en helvedsmaskine.. #flyskræk

♦ Er I klar over hvor meget vi gerne vil sælge det her fine spisebord? Vi er åbne overfor bud. Det er super flot og i virkelig god stand, og den eneste grund til vi skal af med det, er fordi vi ikke har plads til det mere.

♦ Jeg gad virkelig godt eje de her ultra fine solbriller, da jeg ved Rom byder på en masse sol (affiliate link – jeg tjener 0,94 øre per klik – bare til info).

Del endelig jeres bekendelser med mig i kommentarfeltet ♥

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side,  som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate