Søndagsbekendelser

berlindayone9

Der er virkelig ikke det store at berette om fra den her weekend, da vi er verdensmestre i at lave så lidt som muligt. Vores kære hjem har dog fået en lille overhaling med spritnye plakater og rammer (mere om det på tirsdag), og så har Sylvester og jeg haft en hel dag i går, hvor vi lavede utroligt lidt sammen.

Det vildeste vi oplevede var en times børneyoga efterfulgt af kakao og kage på Emmerys. Jeg fik endda en kaffe lavet på havremælk, og den var så god! Kæmpe ros til Emmerys for at have taget havremælk til sig. Det kunne mange kaffebarer lære lidt af.

I dag har jeg været til min første yogatime i seks dage Sygdommen er stadigvæk ved at slippe taget, så jeg har forsøgt ikke at presse mig selv for meget i den forgangne uge. Jeg følte dog jeg havde fortjent halvanden times mig-tid i morges. Jeg er jo SÅ glad mens det står på og ikke mindst efterfølgende.

Vi skal også have bagt lidt småkager samt hængt de sidste nye plakater op på Sylvesters værelse. Rasmus har nattevagt i aften, så jeg hiver Sylvester ind i vores seng, så snart han sover. Jeg bryder mig virkelig IKKE om at sove alene. Andre der har det sådan?

Nu til ugens søndagsbekendelser

♦ Selvom jeg har været halvsyg hele ugen, bliver jeg aldrig RIGTIG syg. Her taler jeg influenzaagtigt. 7-9-13. Jeg tror ikke jeg har været nede med en slem sygdom i mange år efterhånden, og jeg takker min daglige slowjuicer og kosttilskud for det.

♦ Til gengæld har jeg fået et usundt forhold til chokolade, efter jeg besøgte en ægte chokoladefabrik. Jeg har to chokoladejulekalendre og i begge to har jeg snydt mig flere dage frem. Fra den 26. december er det sukkerstop!

♦ Hvor er det sindsygt tragisk med politimordet. Ufatteligt man ikke engang kan passe sit job, uden at risikere at blive dræbt 🙁

♦ Jeg har startet en rimelig lækker konkurrence, som jeg slet ikke kan få armene ned over, på min Instagram i dag. Hvis der er nogen af jer, der er fan af SKAM, eller kender nogen der er, vil jeg anbefale jer at hoppe over og deltage HER.

♦ Real Housewives of Beverly Hills er tilbage med sæson 7 og jeg er HELT oppe at ringe. Vi går virkelig ind i min favorit sæson for amerikansk reality nu. De små ting..

♦ Jeg har stadigvæk ikke pyntet op til jul. I går kom juletræet dog endelig op, men til gengæld har vi allerede smadret to julekugler. Fra Royal Copenhagen. Pis!

♦ Og så er jeg altså beæret over, hvor godt I tog mod opskriften på verdens bedste hummus i onsdags. Jeg var ellers sikker på det var det dummeste tidspunkt at udgive en opskrift med hummus på. Men nej. I er heldigvis ligesom mig. Hver dag er hummus dag!

♦ Er jeg en dårlig (jule) mor? Jeg har ikke købt små nissedøre og sat på dørkammen, og jeg laver heller ikke nisseløjer om aftenen. Vi har dog haft nisses fra børnehaven på weekend, men den første nat glemte vi den i tasken, så vi måtte “opfinde” en masse ting det sidste døgn. Småkager skal vi først bage i dag, og jeg overvejede kort at købe en færdigblanding fra Emmerys. Jeg synes ikke ligefrem jeg shiner herovre sammenlignet med ALT det der bliver gjort for de søde børn rundt omkring. På den anden side er Sylvester virkelig strid for tiden, så på den måde har jeg faktisk kun lidt dårlig samvittighed.

♦ Lad os slutte ugens søndagsbekendelser af med hvor træt jeg er af ladcykler, der IKKE holder til højre. Din cykel fylder nok i forvejen, så det vil være skønt hvis ikke du stjal hele cykelstien #hvisøjnekunnedræbe

Ahhhh! Det var godt at komme ud med! Del endelig jeres bekendelser med mig i kommentarfeltet!


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side,  som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

4 Comments
  1. Vi har en nissedør, men det er også det hele! Jeg orker ikke at bruge mine aftener og weekender på at bage osv, for ungerne er i bund og grund ligeglade. Bare de får deres chokoladejulekalender 😉

    1. Præcis. De er nemlig ligeglade, men jeg tænker også at hvis jeg kører fuldstændig på hver dag, forpligter det jo hver eneste år 🙂 Chokoladejulekalender kan også redde meget.

  2. Det er så frygteligt og meningsløst med drabet på Jesper. Jeg kendte ham, og han var virkelig en ener! Mit hjerte græder for hans familie, der nu skal leve videre uden ham 😢

    1. Ej, det er jeg virkelig ked af at høre. Kondolerer. Man “glemmer” nogle gange, hvor mange mennesker det faktisk påvirker. Kan slet ikke bære tanken om hans familie og venner har mistet én de havde kær 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate