Søndagsbekendelser

picfxfile

Ugens søndagsbekendelser.. Denne gang skrevet og klargjort i 10 km.’s højde. Jeg er virkelig imponeret over at Norwegian tilbyder gratis wifi i deres fly. Det har jeg aldrig oplevet før, og det gør det altså langt nemmere at skabe indhold på farten.

Vores weekend bar præg af pakning og forberedelser til vores kommende ferie. Eftersigende skulle vejret være ganske smukt og solrigt i Rom, hvilket jeg tager imod med åbne arme. På det punkt er jeg virkelig i mangel. Man glemmer lidt, hvor meget solskin faktisk betyder for overskuddet. Dertil planlægger vi at indtage en urimelig mængde kulhydrater, cappuccino og tiramisu. Kan man andet?

Nu til ugens søndagsbekendelser..

• Hvordan kan man være så bange for at flyve, men virke så overskudsagtig samtidigt? Det var netop hvad, der skete i dag under takeoff. Jeg bad Rasmus om at fortælle mig mere om blodbaner og hvordan blodpropper opstår. Han læser jo til ambulanceredder, så han vil naturligvis gerne lære mig lidt. Det hjalp virkelig og for første gang i flere år havde jeg åbne øjne imens vi lettede. Jeg er lidt stolt!

• Jeg har desuden verdens nemmeste rejsebarn. Han er virkelig cool, rolig og afslappet. Der er ingen problemer overhovedet. Jeg vil vove at påstå, at jeg er et større problem…

• December måned er en hård måned for blogtrafikken. Det drukner simpelthen i de mange blogindlæg og så har I naturligvis travlt med at gøre klar til jul. Lad os håbe det vender igen i januar.

• Jeg var ude at løbe i går. Sådan helt umotiveret. Jeg ved ikke lige, hvad der skete, men jeg var fyldt med energi efterfølgende.

• I dag har jeg iført mig et blåt veloursæt. Ja, I læste rigtigt! Inden I begynder at få associationer til Britneys storhedstid, vil jeg nævne det IKKE er sådan et Juicy Couture et. Derimod er det faktisk super cool og fra denne nye cool webshop.

• Jeg har netop sparket en sindssyg adventskonkurrence i gang på Instagram, hvor én heldig følger kan vinde et ghd glattejern + ghd serum. Siger det bare…

• Gå ikke i Fields på en fredag op til jul. Med mindre du gerne vil have kronisk stress.

• Det der vinterbadning forpligter lige pludselig. I er nemlig flere, der har sagt I tager med den 8. januar. Hvis ikke det var for jer derude vil jeg aldrig gøre det. Men udfordringer er jo sundt og hvad bedre end at starte det nye år med at teste sig selv af?

Del endelig jeres bekendelser med mig i kommentarfeltet, hvis I har lyst?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side,  som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate