I min garderobe finder man…

garderobeskab-3

…finder man ikke særligt meget. Jeg husker stadigvæk det her blogindlæg om min garderobe, som efterhånden nok er et af de mest læste i bloggens historie, og jeg efterlever faktisk stadigvæk principperne i dag. Så meget at min garderobe endda har minimeret sig siden sidst.

garderobeskab-1

Jeg er kræsen, når det kommer til tøj, materialer, kvalitet og pasform. Derfor shopper jeg heller ikke særlig tit (og måske også fordi, jeg ikke rigtig har økonomien til det lige nu).

Det positive er, at alt hvad jeg ejer, på nær lidt sommertøj, som er i kælderen, kan være i vores fællesskab, som vi deler 50/50. Det er ikke ret stort, især ikke sammenlignet med det giga IKEA skab, vi havde i vores gamle lejlighed. Men det er ganske sundt, sådan at skære ind til benet og (gen) finde sin stil.

I min garderobe og lidt om at finde sin stil

Jeg har eksempelvis ét par jeans, jeg går med lige nu, et par sorte pænere bukser, 2 par læderbukser, hvoraf det ene par skal sælges snart, og så lidt andet. Mere behøver jeg ikke. Når jeg er hjemme i weekenderne har jeg næste altid yogatøj på eller afslapningstøj på. Til gengæld er jeg vild med nederdele og sorte tights, som jeg gerne bruger flittigt, når vejret er med os.

Læs også:
En unik og budgetvenlig DIY garderobeløsning? Få min guide her

Mit klædeskab indeholder også flere silkeskjorter, blondetopper, bløde strik og cardigans. Kjoler går jeg ikke rigtigt i længere, hvilket jeg gjorde rigtig meget en overgang. Jeg har to kjoler lige nu, hvoraf den ene duer bedst til sommer og den anden er lidt finere i det.

garderobeskab-2

Skomæssigt har jeg et par finere støvler + det løse. Derudover nogle fine kvalitetssneaks, som holder sig pæne, så længe jeg husker at behandle dem. Jeg har også både vinterstøvler og gummistøvler til den årstid, som vi befinder os i lige nu.

garderobeskab-4

Jeg synes nogle gange det er en gave, at slippe for hele shoppingræset. Jo, jeg køber da noget engang imellem, men hviler efterhånden så meget i mig selv, at jeg ikke behøver at følge tidens tendenser eller købe det nyeste modefund. Sådan var det engang. Når en ny sæson nærmede sig, havde jeg altid en liste klar med ALLE de ting, jeg manglede (men som jeg i realiteten slet ikke gjorde).

Måske er det også derfor, I altid ser den samme Ganni jakke herinde,og at jeg generelt ikke længere er så god til at få taget outfitbilleder. Udover det er iskoldt, så sker der nemlig ikke de store afvigelser på tøjfronten og det er både afslappende og afstressende.

garderobeskab-5

Når jeg endelig shopper, er det primært udsalgsvarer og gerne online hos eksempelvis Boozt, da det er mit fortrukne sted i forhold til min stil. Når der kommer et bedre flow i min økonomi, kunne jeg godt bruge nogle småting, men indtil videre går det fint.

Hvad med jer? Har jeres stil ændret sig i løbet af årene og oplever I også, at I har brug for mindre, som I bliver ældre?

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

21 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments