Skår i glansbilledet

office

I har simpelthen givet mig så mange gode idéer og ny inspiration til blogindlæg, jeg gerne vil lave. Tak! Nogle tager udgangspunkt i tidligere koncepter, og særligt én blev jeg mindet om af en sød læser. Jeg havde nemlig, for flere år tilbage, en fast blogserie herinde, der hed “Skår i glansbilledet“. Det var dengang, jeg havde en sundhedsblog, så mange af historierne tog udgangspunkt i spiseforstyrrelser, psykiske sygdomme, traumatiske oplevelser og tabubelagte emner.

Jeg glemer aldrig den følelse, jeg sad med, da jeg læste historierne igennem for første gang. Tårerne trillede, men jeg blev også stolt over den styrke, som vi kvinder besidder. Ikke mindst over, hvordan man kæmper sig igennem livets udfordringer og kommer ud på den anden side. Vigtigst af alt, så hjalp historierne mange af mine læsere, som måske befandt sig i samme situation. Vi fik opbygget et fællesskab, hvor vi delte historier, kom med støttende ord og styrkede hinanden. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke fortsatte fortællingerne. Måske var det fordi, jeg droppede hele sundhedsvinklen for en tid, og deraf også glemte den (vigtige) føljeton.

Derfor tak til dig, der mindede mig om det. Det skal naturligvis genindføres, og derfor vil jeg rigtig gerne dele JERES historier. Der er ingen grænser for hvad det kan være, og du må naturligvis gerne være anonym, hvis du ønsker det. Det kan være alt fra traumatiske oplevelser, sorg, sygdomsforløb, livets udfordringer og forventninger til forældreskab til psykiske sygdomme, spiseforstyrrelser og ar på sjælen.

Vigtigst af alt – så hjælper de historier én selv. Man får det ned på skrift, hvilket man måske ikke har gjort før, og på den anden side af skærmen sidder, der nogle mennesker, der kan relatere til det og som man gør en forskel for. Det er det som blogmediet er så godt til – nemlig at samle mennesker og hjælpe hinanden. Én ting er, at drive en blog kommercielt. Men udgangspunkt for mig er altså at skabe et fællesskab, hvor vi alle bliver beriget med reflekterende tanker, gode tips og fortællinger, der sætter tingene i perspektiv.

Jeg vil opfordre jer alle til at læse alle tidligere “Skår i glansbilledet” historierne, og gerne også de mange kommentarer dertil. Det sætter tingene i perspektiv og giver en fornemmelse for, hvad vi faktisk kan rykke sammen.

Så brænder du inde med en livsoplevelse eller et eller andet, du tror er sundt at få ned på skrift, så send det til mig på dc@danicachloe.dk. Der er ikke noget rigtig eller forkert her, men bare ønsket om at bearbejde ting og dele oplevelser, som andre også kan drage nytte af.

Jeg håber virkelig I har lyst til at være med og jeg glæder mig til at høre fra nogen af jer derude ♥

Rigtig god aften.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

10 Comments
 1. Kunne man måske prøve at få en opfølgning på nogle af de gribende historier? Der er flere af dem jeg løbende tænker på, bl.a. hende der blev så syg af at være gravid, og derefter gik helt ned da hun var tvunget til at få barnet fjernet. Det ville være fantastisk hvis nogle af kvinderne var interesserede i at dele hvordan det går dem nu ❤️

   1. Den læste jeg faktisk godt, og det var super. Men synes stadig det kunne være så spændende at høre hvor hun er i dag. For der var jo stadig lang vej igen for hende da hun skrev opfølgningen ❤️ Og så kunne det da være spændende at høre, hvordan hun forholder sig ift. børn nu – dengang var det jo så godt jeg kunne forstå, stadig meget uafklaret om hun kunne/turde forsøge igen?

    1. Fuldstændig enig, men jeg har desværre ikke hørt fra hende. Måske bør jeg prøve at tage kontakt igen 🙂

 2. Hej Danica
  Fantastisk, at du tager emnet op igen. Jeg læste dem alle, og jeg har selv bidraget med et af indlæggene.
  Jeg vil gerne lave en opfølgning til mit indlæg, da mit liv har ændret sig en hel del siden 🙂

 3. Glæder mig rigtig meget til at sådanne indlæg kommer tilbage.

  Hav en dejlig, solskinsrig lørdag.

  P.S. Din blog bliver bare bedre og bedre, og bliver lidt glad hver gang der kommer et nyt opslag. Det er så rart, at du tager forslag til emner/indlæg til dig, og faktisk arbejder på at “imødekomme” dine læseres ønsker uden at gå på kompromis med bloggens kerne.

  1. Dejligt at høre 🙂 Og lige over!

   Hvor er jeg glad for at høre bloggen har den effekt på dig. Tusind tak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate