Alle de muligheder..

annonce

Først og fremmest skal der lyde et stort tak. I har nemlig taget så godt imod sidste uges Tour de Amager, hvor jeg guidede jer til bydelens mange små skjulte perler. Det er skønt at se I har kunne bruge det, og der går nærmest ikke en dag, hvor jeg ikke selv bliver tippet om et nyt Amager sted, jeg skal prøve. Så tak!

Amager er som bekendt et dejligt område og jeg råber det gladeligt til hele verden. Her er masser af luft, grønne områder, vand, små hyggelige spots og byliv. Man får det hele og jeg forstår godt Amager bare stiger og stiger i popularitet. Det kan altså et eller andet.

I den forbindelse har jeg endnu engang teamet op med Estate Amager, for at vise jer de mange gode boligmuligheder på Amager. Om du er til hus eller lejlighed. Grønne områder eller tæt byliv. Skønne Ørestad eller travle Amagerbrogade. Alle de muligheder og endda til fair priser ♥

Som jeg nævnte i sidste uges indlæg, drømmer vi om hus herude. Ikke lige nu, men en dag skal det lykkes. Derfor har jeg også fået et hus med i mit inspirationsboard, da det er der vi ser os selv om nogle år. Selvom jeg ikke vil have noget imod at flytte herind i morgen allerede. Forestil jer lige en tidlig morgenmad, mens solen står op over København..

Se mere til bolig 1 HERSe mere til bolig 2 HERSe mere til bolig 3 HERSe mere til bolig 4 HER Se mere til bolig 5 HERSe mere til bolig 6 HER


Gode tips til køb af bolig

1. Kend din økonomi og skriv alt ned. Tag derefter et møde med banken, så du ved hvad du kan låne til og tillade dig.

2. Undersøg de mange boliglån og rådfør dig med kompetente mennesker, så du er sikret det bedste lånetilbud. Uden nogensinde at have stået i denne proces, kunne jeg forestille mig man skal holde tungen lige i munden?

3. Tænk i rådgivning. Fra boligkøbsfasen og økonomisk rådgivning til det juridiske samt byggeteknisk rådgiver.

4. Vær tålmodig og vent på det rigtige. Man er ikke i tvivl når man finder den bolig man vil have. Gå rundt i området, hvor du kigger, så du får en fornemmelse for, hvad du kan se frem til.

Fordelen ved at vælge Estate Amager er, at de tænker lokalt og har et indgående kendskab til hele Amager. Det er efter min mening enormt vigtigt og noget jeg selv vil vægte højt, når vi en dag skal kigge efter hus herude. Det er jo en stor ting, at kigge efter ny bolig, og derfor er det vigtigt man samarbejder med de helt rigtige mennesker. Her tænker jeg både på ærlighed, forståelse, erfaring og tillid.

I kan læse meget mere om Estate Amager HER, hvor I også kan se alle aktuelle boliger til salg på Amager lige nu. Måske weekenden skal bruges på at deltage i nogle af de mange Åbent Hus?

Boliginspirationen er lavet i samarbejde med Estate Amager


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Hey you! Har du læst de her?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate