Bloggen fylder 5 år + spørgerunde

Forleden dag gik det op for mig, at jeg har blogget fast i 5(!!!) år. Det er altså længe. Det betyder selvfølgelig også at bloggen har fødselsdag, og selvom jeg ikke fejrer sådan noget, er det en reminder til mig selv om, hvor hurtig tiden går og hvor meget tingene faktisk har ændret sig.

Hvis I vil have en god griner på, kan I læse mit allerførste blogindlæg her… Personligt synes jeg, at jeg både lyder irriterende, hellig og som en person med alt for meget overskud, men vi bliver jo alle klogere 🙂

For 5 år siden læste jeg på handelshøjskolen i Aarhus. Jeg skulle netop til at igang med mit speciale, som jeg dog havde utrolig svært ved at motivere mig til. Vi boede i en lille lejlighed, Rasmus og jeg, i Aarhus centrum, og fik tiden til at gå med arbejde, studie og hvad man ellers laver, når man ikke har børn. Jeg kan simpelthen ikke huske det. Det er også 5 år siden, jeg blev gravid med Sylvester, som jeg fandt ud af i start marts 2012.

Her 5 år senere ser livet meget anderledes ud. På den rare og gode måde. Mig, der altid har bekymret mig om jeg vil være god nok til at få et job efter studiet. Det var jeg heldigvis, og i dag er jeg min egen lykkes smed. Det minder mig blot om, at man aldrig helt kan forudse, hvad der kommer til at ske, men på mange måder er det faktisk også befriende.

Derfor tænkte jeg også det var tid til en spørgerunde, som jeg ellers ikke holder så tit. Jeg synes nemlig det bliver helt vildt akavet og pinligt, hvis der ingen spørgsmål kommer.. I så fald lader vi som ingenting, haha! Men hvis I nu har et spørgsmål eller flere, om alt mellem himmel og jord, så spørg løs. Måske jeg endda vil prøve at besvare dem på video.

Og så vil jeg til sidst gerne ønske jer alle en dejlig mandag. Jeg ved godt jeg gør det tit, men jeg synes det er så vigtigt at sprede glæde og god energi. Måske sidder der nogle derude, der har haft en hård start på ugen, og så kan lidt mandagsglæde ikke skade.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

10 Comments
 1. Dine yndlings makeupprodukter?
  Vil i have flere børn?
  Dit go to outfit?
  Hvad spiser du til morgenmad?
  Hvad bruger du af hudplejeprodukter?

 2. Hvor ser du dig selv og din blog om 3-5 år?

  Det klassiske og altid svære spørgsmål, synes jeg 🙂

  Har skrevet det til dig før, men gør det gerne igen; TAK, for en skøn blog, hvor man tydeligt mærker, at du har fundet ind til der, hvor din blog hører til <3

 3. Jeg skal selv til at søge kandidat her i foråret, og jeg læser også selv kommunikation, så jeg kunne virkelig godt tænke mig at høre om din uddannelse? Hvad har du læst? Var det godt? Bruger du det meget nu, eller er det mere erfaringer? O.l.

 4. Hold da fast hvor har meget ændret sig på fem år. Jeg er først kommet til efter at din blog har ændret navn til dit eget og husker kun svagt enkelte træningsindlæg, så det er virkelig sjovt at læse hvad din/jeres oprindelige idé med bloggen var! 😀
  Mht. spørgsmål er jeg lidt interesseret i at høre hvilke overvejelser du og din mand gjorde jeg, da I “slog jer ned” i København? Både med hensyn til den bestemte type bolig, området og skiftet fra århus til københavn. Var det jeres begges ønske at flytte derhen, hvor i bor nu, eller måtte den ene “give sig”? Gjorde i jer også nogle tanker om, hvor Sylvester skulle vokse op? Fx at han kun skulle have ét barndomshjem osv? Jeg håber, at mit spørgsmål giver mening 😉
  Hvad arbejder din mand forresten med?
  Til slut også god mandag til dig! 🙂

 5. Nu kunne jeg ikke lade være med at læse et par af dine gamle indlæg igennem… Lad mig bare sige, at jeg foretrækker din nuværende stil haha. Jeg tror, jeg har fulgt dig næsten helt fra start, så din blogs udvikling afspejler på et eller andet plan også min egen. Jeg føler ihvertfald, at jeg har fået en helt anderledes tilgang til sundhed, siden jeg først kiggede dine inspirationsbilleder igennem ;-). Så det må være mit sporgsmål til din spørgerund: Hvordan ser du tilbage på din personlige udvikling indenfor de sidste fem år? Hvad har du lært? Hvad er du stolt af?

 6. Det er vildt så meget der kan ske på 5 år!

  Hvad er i din optik, det bedste indhold du har lavet på bloggen. Både sponsoreret og u-sponsoreret.

  Hvad ville være det ultimative blog samarbejde for dig?

  Hvad falder du selv for hos andre blogs?

  Hvad er det beste råd du nogensinde har fået? Og hvad fortæller du dig selv når du er i dårligt humør/ når tingene ikke går som planlagt?

 7. Hvis du skulle vælge uddannelse i dag, hvad ville du så vælge?

  Hvad er din top 5 over bedste serier?

  Hvad er du mest stolt over i dit liv?

 8. Har du et godt råd til unge mennesker, der står og skal finde sig selv i en uddannelse? (eller en uddannelse, de kan se sig selv i 😉 )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate