Den perfekte vinterdag

picfxfile

En lille lørdagshilsen fra det usandsynlige kolde, men smukke, vintervejr. Jeg kigger lige ind for en kort stund, inden jeg skal gøre mig klar til fest og farver i aften. Det gik op for mig, at jeg ikke har været “ude” i over halvandet år. Jo, til bryllupper og lidt fredagsbarer, men intet sent og slet intet, der indebærer byture.

Dermed ikke sagt det bliver sent i aften, men mulighederne er der for en god fest. Jeg skal hen til min veninde kl. 18, hvorefter vi allerede skal videre kl. 20 til Valentines fest.

img_8961

Weekenden startede for mit vedkommende i går kl. 16, hvor jeg begav mig ud på en 5 km. løbetur. Jeg har ikke haft tid til bevægelse i den her uge, så når jeg har et frirum bruger jeg det gerne på 30 minutters træning. Så irriterende er jeg blevet.. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes det bliver sværere at holde sig i form jo ældre man bliver. Derefter var det hjem og skrive det her blogindlæg, som mange af jer allerede har læst. Der er åbenbart flere af os, der synes indretning af et børneværelse kan være lidt svært.

I morges startede jeg i YO Studios med HIT + Flow & Flex. Det er dygtige Christine, der er instruktør på holdene og hun gør det altså godt. Jeg var helt færdig bagefter, men på den gode måde. Da jeg kom hjem vil Sylvester kælke, så vi begav os ud på tur i Amager Fælled, som har de bedste kælkebakker, og der kælkede vi så til vores fingre var ved at fryse af. Vi skyndte os derefter hen til Emmery’s, der har byens bedste kanelsnegle samt en god kaffe med havremælk, og nu sidder jeg i vores varme stue, hvor jeg prøver at tage mig sammen til et langt bad.

Vi blogges ved i morgen, hvor jeg kigger ind med ugens søndagsbekendelser. Ha’ en dejlig weekend!


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate