En personlig snak om, hvordan vi endte her

podcast-4-1

Velkommen til episode 4 af vores uformelle podcast. Tiden går stærkt nu, og det er allerede snart tid til vi skal optage nye episoder, hvilket jeg glæder mig ualmindelig meget til. Ikke mindst at kunne gå mere i dybden med relevante emner, mens jeg drikker god kaffe med Michelle.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/307487981″ params=”color=57955d&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

I dagens afsnit taler vi om, hvordan vi hver især er endt her. Med blog, selvstændigt liv og hvad, der ellers hører med. For lå det overhovedet i kortene? Jeg kan afsløre så meget, at vi har haft meget forskellige forløb op til, hvilket forhåbentligt bare viser, at der ikke er en rigtig måde at leve livet på. Ofte er det tilfældigheder krydret med passion, der gør at vi ender, hvor vi gør.

Så på med høretelefonerne og giv vores afsnit et lyt. Vi er i hvert fald taknemmelig over hvor mange, der lytter med hver uge. Vi glæder os til at optage endnu flere episoder og blive en fast del af jeres podcastlytning. Husk også at like vores nye Facebook side, hvor vi kommer til at tage relevante emner op, dele nyheder omhandlende Coffee and Kale, og hvor I direkte kan skrive til os med idéer til nye podcasts.

podcast-4-2

Sådan henter du vores Coffee and Kale podcast ned på din smartphone

Du kan selvfølgelig høre podcastet direkte i blogindlægget ovenfor ved at klikke play. Men jeg vil anbefale dig, at hente Podcast app’en på din telefon (hvis ikke du allerede har den), og søge på Coffee and Kale. Så dukker vores podcast og de forskellige afsnit op.

Her kan I abonnere, således afsnittet automatisk bliver hentet ned, hver gang vi smider et nyt op. I får direkte besked, og hvis man lytter til podcast i sin hverdag, er det her klart den smarteste måde at holde sig opdateret.

Vi kommer til at udgive fast hver mandag, således I kan starte jeres uge med et nyt afsnit, der kan give jer et personligt frirum.

I kan lytte til tidligere episoder her. Hvis I kan lide vores podcast, så husk endelig også at anmelde det i Itunes. Det vil betyde utrolig meget.

Rigtig god tirsdag!


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

2 Comments
  1. Hej Danica
    Det var mig, der skrev, jeg havde haft problemer med lyden i jeres første podcast. Jeg vil blot informere, at jeg ikke har haft problemer siden, så mine ører strejkede nok bare den dag 😉 Jeg ser frem til de kommende mandage med Coffee & Kale-podcasts 🙂

    1. Skønt Anne! Vi var ellers meget nervøse for lyden.

      Dejligt det fungerer igen og vi glæder os til at lave mange flere afsnit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate