Hvor mødtes vi første gang?

picfxfile

I dag står den i mikrofonens tegn. Michelle ankommer nemlig meget snart med toget fra Aarhus, hvorefter vi skal optage nogle nye afsnit til vores Coffee & Kale podcast. Meget er sket siden vi startede, og derfor tror jeg også dagens afsnit kommer til at variere lidt i forhold til tidligere.

Hvis I nu har nogle gode idéer til emner, og det er sådan set ligegyldigt hvad det er, så kommentar nedenfor. Så når vi måske at få det med i dagens afsnit.

Der er forresten også et nyt afsnit klar fra i mandags. Et lidt mere jordnært og personligt af slagsen. Det handler om hvordan vi tilfældigvis mødte hinanden første gang, og hvorfor vi har valgt at starte et podcast sammen. Lyt med her.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/308644716″ params=”color=57955d&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Sådan henter du vores Coffee and Kale podcast ned på din smartphone

Du kan selvfølgelig høre podcastet direkte i blogindlægget ved at klikke play ovenfor. Men jeg vil anbefale dig, at hente Podcast app’en på din telefon (hvis ikke du allerede har den), og søge på Coffee and Kale. Så dukker vores podcast og de forskellige afsnit op.

Her kan I abonnere, således afsnittet automatisk bliver hentet ned, hver gang vi smider et nyt op. I får direkte besked, og hvis man lytter til podcast i sin hverdag, er det her klart den smarteste måde at holde sig opdateret.

I kan lytte til tidligere episoder her. Hvis I kan lide vores podcast, så husk endelig også at anmelde det i Itunes.

Ha’ en dejlig dag ♥


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

4 Comments
 1. Jeg vil bare fortælle, at jeg er vild med jeres podcasts!
  Jeg abonnerer på dem og jeg glæder mig altid til nye afsnit kommer.
  Hvorfor hedder I egentligt Coffee And Kale? Hvad er historien omkring det? 🙂
  Kh. Katrine

  1. Hvor er du sød – tak! 🙂 Det betyder utrolig meget.

   Jeg kan nærmest ikke huske det, men det klinger bare godt og så spiller det lidt på, at folk på sociale medier altid skriver om, og tager billeder af, kål og kaffe. Men det var vidst også Michelle, der fandt på det. Jeg er slet ikke så kreativ 🙂

 2. Hvor er I altså bare gode, piger. Virkelig spændende at lytte til, og høre jeres forskellige meninger om løst og fast! Jeg er totalt ny på det her podcast, så kom ENDELIG med jeres favoritter. Ved slet ikke hvor man skal starte.

  1. Hvor er du sød Mille. Dejligt du vil lytte med 🙂

   Prøv lige at lyt til “Being Boss”. Det tror jeg du vil kunne lide. Ellers kommer der også et afsnit med vores yndlings podcasts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate