Hvordan håndterer man (vi) kritik?

podcast

I morgen går vi officielt ind i marts måned og det betyder jo forårsfornemmelser. Det er da lige til at blive glad i hovedet af.. Noget helt andet, der gør mig glad og som jeg er glad for vi (Michelle og jeg) er hoppet ud i, er vores podcast.

Det er både sjovt og udfordrende, og i torsdags og fredags optog vi helt nye episoder. Det var tiltrængt efter 5 uger med en masse feedback fra jer. Som I nok bemærker, når I lytter til ugens podcast, er afsnittet længere, hvilket egentlig skete helt af sig selv. Det var faktisk helt rart ikke at lade sig begrænse af et tidspunkt. Jeg synes også vores samtale flyder endnu bedre nu. Måske bemærker I det ikke, men når man er “på”, ligger man mærke til sådan ændringer.

Ugens episode handler om den feedback, vi har fået på baggrund af vores podcast – herunder også både konstruktiv og mindre konstruktiv kritik. Vi kommer også ud i en samtale om kritik generelt og hvad det betyder for os. Det er virkelig bare en lowkey snak, som jeg selv foretrækker det, men hvor vi er meget ærlige om livet. Og det er både relateret til forretningsdelen, men i den grad også os som mennesker.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/309745387″ params=”color=57955d&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Sådan henter du vores Coffee and Kale podcast ned på din smartphone

Jeg vil anbefale dig, at hente Podcast app’en på din telefon (hvis ikke du allerede har den), og søge på Coffee and Kale. Så dukker vores podcast og de forskellige afsnit op.

Her kan I abonnere, således afsnittet automatisk bliver hentet ned, hver gang vi smider et nyt op. I får direkte besked, og hvis man lytter til podcast i sin hverdag, er det her klart den smarteste måde at holde sig opdateret.

I kan lytte til tidligere episoder her. Hvis I kan lide vores podcast, så husk endelig også at anmelde det i Itunes. I må endelig også gerne komme med idéer til, hvad vi skal snakke om fremadrettet.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

2 Comments
  1. Rigtigt hyggeligt at følge med i. Elsker at I nærmest allerede har sagt farvel og så bare snakker videre og videre.. haha 😀
    I “kritikkens”-ånd har jeg dog lidt problemer med lyden når jeg hører jeres podcast på mobilen i høretelefoner. Det er som om der er lidt meget rumklang, så kan ikke helt skrue højt nok op, i forhold til at der også er støj uden om (altså i bussen fx. hvor jeg oftest lytter med). og jeg vil jo meget gerne høre med 🙂 Der er intet problem når jeg sidder i et stille rum med computeren. Bare mere hvis det er sådan I lytter dem igennem, så ved I det måske ikke 🙂

    1. Dejligt at høre 🙂 Ja, vi tog mange sidespor i det afsnit, haha!

      Tak fordi du nævner det med lyden. Det er ikke noget, vi selv har hørt, men vi lytter der også igennem i stilhed. Men vi skal nok være opmærksom til næste gang vi optager. Sådan skal det jo helst ikke være 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate