Søndagsbekendelser

gammelholm7

^^Jakke herfra, kjole herfra (sat ned nu) og sko herfra

Lettere træt efter en god fest i går, vil jeg hoppe direkte til ugens søndagsbekendelser. Over for mig sidder min dejlige familie nemlig, og de fortjener også en masse opmærksomhed her på weekendens sidste dag.

1. Der er ikke noget bedre end når man skal til fest, men stadigvæk formår at være hjemme kl. 00.53. Og det var altså ikke fordi festen var kedelig. Jeg var bare mættet af indtryk og gode drinks. Det bedste er, at man både har det sjovt men samtidigt slipper for trætheden og de slemme tømmermænd dagen efter.

2. Der skal også lyde et stort velkommen til de mange nye læsere, der er kommet til på det seneste. Jeg er virkelig beæret, hver gang der kommer en ny til.

3. Rasmus og jeg har snerret af hinanden hele ugen, hvilket måske er lidt for personligt, men som ofte tyder det på vi snart har brug for tosomhed. Heldigvis skal vi på spaophold fredag til søndag, og det hjælper altid på det. Det er som om, at når vi nærmer os tre måneder uden voksentid, begynder vi at snerre lidt af hinanden, og så ved vi det er tid til at få Sylvester passet og komme lidt ud sammen. Ægteskab I ved..

4. Apropos ægteskab har vi i morgen været gift i 6 måneder. Det kommer der selvfølgelig et separat indlæg om.

5. Vi er seriøst årets forældre efter vi gav Sylvester den her seng. Husk at i dag er sidste dag, hvor du får 20 % på ALT hos Ellos bolig. I skal blot indtaste koden 355711 (affiliatelink).

6. I denne her uge er der Fifty Shades tema i Netto. Man kan således på strips, latextape, reb til at hænge i og andre mærkelige sexting til spotpris. I NETTO! Hvad sker der? Jeg synes både bøgerne og filmene er forfærdelige dårlige.

7. Jeg vil for hver en pris gerne undgå drama. Det er så drænende, og hvad bidrager det overhovedet til? Alligevel opstår det alle steder man kigger hen.

8. Jeg skal snart til frisøren og overvejer at gå endnu lysere end jeg gjorde her. Det er vel snart forår og så føler jeg, at jeg tør mere…

9. Der skyder virkelig mange nye podcasts frem de her dage. For én som mig, der elsker podcasts, er det jo skønt. Apropos vores eget podcast, kommer der en ny episode ud i morgen.

10. Livet er nu engang skønt! Solen skinner, jeg har en dejlig familie, alle er sunde og raske, jeg lever af noget, jeg synes er sjovt og så hviler jeg mere i mig selv end nogensinde før. Man kan ikke rigtig tillade sig at brokke sig, vel?

Som altid vil jeg også meget gerne høre jeres søndagsbekendelser..


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

2 Comments
    1. Haha, så er vi to der fik et chok 🙂 Troede det var en joke! Det er bare ikke ALT man bør sælge i sin discountbutik..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate