Bare tak

Danica Chloe

^^Lørdagen bruges bedst sådan her..

Shit, I er rare. Det var ikke nemt at åbne op på den måde (læs indlægget her). Ikke fordi jeg ikke havde lyst, men fordi det gør mig sårbar og endda mere end nogensinde.

Men i dag skinner solen, jeg har fri med mine to mænd, har drukket to kopper kaffe, spist en kanelsnegl og gået lange ture uden nogen form for teknologi. Alt er sådan set ren lykke. Jeg har først åbnet computeren her nu, hvor jeg brugte den første halve time på at lave alt andet end jeg skulle. Det er nu ganske sundt, tror jeg, bare at gøre mere af det man har lyst til.

Uden jer vil det her ikke være det værd og uden jer vil bloggen bare føles som endnu et arbejde. Når jeg udgiver indlæg, som det i går, og I deler jeres erfaringer, minder det mig om, hvorfor en blog er det hele værd.

Så tak 💜 Og nyd jeres lørdag lige præcis som I har lyst til!


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate