Lad os lige tage en snak.. bare fordi..

img_9717

Hej derude! Jeg håber I nyder jeres eftermiddag? Min dag har været forholdsvis rolig. Godt nok med en laaang to-do-liste, som jeg heldigvis fik i bund – endda herhjemme på mit hyggelige kontor, som hele tiden bliver bedre og bedre. NU mangler jeg bare den rette kontorstol, så jeg ikke får så ondt i ryg, skuldre og nakke.

Det er ikke fordi jeg har den store agenda i forhold til det her blogindlæg, men jeg værdsætter virkelig at høre fra jer. Og jeg tænkte derfor, at jeg lige vil høre, hvordan I synes det går? Både herinde, men også generelt på tværs af bloggere og influencers. Er der noget I gerne ser mere af? Hvad fungerer og hvad fungerer slet ikke?

Jeg driver bloggen for egen skyld, ingen tvivl, men jeg er og har altid været meget åben overfor jeres forslag, tanker og feedback. Jeg mener oprigtigt det gør mig bedre, og hvis I går med nogle tanker, idéer eller andet, som jeg ikke kender til, så hit me.

Jeg kan komme med et eksempel. Min makeup-rutine havde nok aldrig ramt bloggen, hvis ikke der var flere, der havde efterspurgt det. Ikke fordi jeg ikke havde lyst, men fordi jeg ikke altid får tænkt i alle baner og aspekter af mit liv. Jeg var nok heller ikke begyndt at dele mine favorit steder i København, hvis ikke jeg vidste der var et behov. Ja, jeg blogger selvfølgelig kun om emner, jeg har lyst til, men hvis det, jeg deler, ikke giver værdi for jer, så motiverer det mig altså ikke i længden.

Måske I vil høre mine tanker om hvordan jeg synes det står til? 🙂 Jeg er glad for bloggen, den hyppige opdatering, som jeg nyder, og de mange forskellige emner. Alt fra skønhed, velvære, opskrifter og garderobeopdateringer til rejser, familieliv, boligindretning og de mere personlige emner. Jeg er meget impulsiv på det punkt og kan ikke finde ud af at planlægge indlæg. Hvad nu, hvis jeg føler noget andet i morgen? Derfor forsøger jeg altid at skrive og udgive indlæggene i øjeblikket. Andre gange bliver de skrevet om aftenen og sat til udgivelse morgenen efter. Det er ikke den mest gennemtænkte arbejdsrutine, men det fungerer og det er meget mig.

Jeg er tilmed blevet mere afklaret med, at jeg ikke er den største blogger derude. Tal og statistikker stresser mig slet ikke så meget længere. Faktisk har jeg erfaret, at kunderne ofte bare gerne vil samarbejde med dem, der leverer et kvalitativt stykke arbejde, har engagerede læsere og besidder en rød tråd i de samarbejder, de involverer sig i. Det er ikke altid sådan det fungerer, men jeg er begyndt at lande samarbejder på baggrund af tidligere ting, jeg har lavet. Jeg har også landet samarbejder på baggrund af den person jeg er og jeg har landet samarbejder, fordi jeg, selvom jeg ikke er den største blogger, har en høj grad af engagement herinde. Det er rart, at nå dertil, hvor det hele ikke bare handler om at tiltrække nye læsere og forbedre sine tal.

Vi, altså jer og mig, har sammen opbygget et stærkt fællesskab, hvilket for alvor gik op for mig til yogaeventet sidste søndag. Det er uundværligt for mig, og fordi vi har det sammen, behøver jeg ikke ty til mindre sjove tiltag, som ikke er mig. Såsom clickbait, mange blogindlæg dagligt eller drænende diskussioner. Ting, der vil give en god trafik, men som vil skade min blog på længere sigt eller tappe mig for energi. Jeg kan derimod fokusere på jer, der allerede læser med, indhold og kvalitet, og resten plejer at komme af sig selv.

Så alt i alt – så går det godt og jeg er glad. Jeg er glad for bloggen, jeg er glad for jeg har nogle udfordrende konsulentjobs, jeg er glad for de samarbejder, jeg involverer mig i, og jeg er glad for jeg tog chancen.

Jeg ved at mange kan blive nervøse, når folk proklamerer de skal leve helt eller delvist af deres blog. Nu ser jeg det kun fra mit perspektiv, så jeg ved selvfølgelig ikke hvordan I tænker, men jeg synes generelt danske bloggere er blevet bedre til den kommercielle del.

De sponsorerede indlæg er mere gennemtænkte og relevante, bloggerne kan tillade sig at stille flere krav, så de ikke går på kompromis med troværdigheden og man får lov at involvere sig i projekter, der er større og længerevarende. Det giver mening. For mig har tingene faktisk ikke ændret sig i forhold til dengang, jeg havde et arbejde ved siden af. Jeg laver præcis den samme mængde samarbejder som før. Forskellen er blot, at jeg tænker mere kreativt, siger fra, når det er nødvendigt og har mere tid til at udarbejde noget relevant indhold.

Lad mig endelig høre, hvad I tænker. Både generelt om blogmediet, men også om I føler tingene ændrer sig, når bloggere begynder at leve helt eller delvist af deres blog. 


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

16 Comments
 1. Jeg synes faktisk du og bloggen er kommet i mål langt hen ad vejen, i forhold til hvad jeg vægter på en blog og hvad jeg synes er spændende/interesant at læse med om.. jeg har et par gange lagt mærke til at du har linket til gamle indlæg -fra dengang bloggen startede og havde et helt andet fokus. Men hvordan er “skiftet” sket? Har du egentlig nævnt det uden jeg har opdaget det, fra at været meget typisk trænings/fit/sund til at være danicachloe.dk som du og bloggen står for idag..

  1. Hej Louise

   Tak for din feedback. Det er jeg glad for at høre 🙂

   Jeg bloggede om sundhed, træning og tips fra start 2012 til 2014. Siden sommeren 2014 har jeg blogget under mit nuværende navn, hvor det har været meget bredere og mere livsstilspræget.

   Her er et gammelt blogindlæg, der beskriver det lidt i detaljer: http://danicachloe.dk/2014/09/det-kan-virkelig-ikke-siges-nok/#comments

   Selvom bloggen skiftede navn og fokus, har jeg gemt de fleste af blogindlæggene fra dengang, da det er sjovt at kigge tilbage og mange af dem er stadigvæk relevante, selvom jeg også blogger om andet i dag 🙂

 2. Jeg er generelt set blevet lidt træt af blogverdenen, da jeg synes, mange blogs bliver gennemsyret af reklamer og sponsorerede indlæg som jeg ikke mener, passer ind i bloggens “strategier”, eks. reklamer for ECCO på modeblogs? Hmm… Havde man mon sagt ja til et sådant samarbejde, hvis ikke pengene drev værket?

  MEN! Din blog er anderledes, og det er en af de få, som jeg virkelig nyder at læse. Det er blandt andet hér, jeg får en “pause” i den travle hverdag. Jeg var til yoga-eventet, og det var virkelig godt! Derudover kan jeg rigtig godt lide, at du er “ligefrem” og generelt deler dine tanker om alt fra børn til huspleje.

  Måske kunne det være lidt sjovt at høre, hvad dine nærmeste vil sige om dig, eks. din mand/familie/nærmeste veninder…

  Tak for en god blog…

  1. Du har ret i at flere reklamer/sponsorerede indlæg går igen, da virksomheder ofte køber ind i mere end én blog. Sådan er gamet, hvis de vil have gennemslagskraft. Som kommunikationsuddannet, og fordi jeg har arbejdet med det i flere år, giver det mening for mig, hvor andre måske bliver irriteret over at det samme brand er synligt flere steder.

   I forhold til ECCO kommer jeg altså også til at udgive et indlæg med dem i ugens løb, så nu er du advaret, haha! 😀 Ej, jeg mener faktisk at ECCO er et af de samarbejder, som jeg er glad for og giver mening. I hvert fald for mig. Jeg er 30 år, har brugt alt for mange år i dårlige sko og værdsætter når komfort og design kan kombineres. Jeg går seriøst i de sko dagligt nærmest, og det er jeg altså ikke betalt for. Jeg har endvidere forsøgt at tage en anden tilgang til kampagnen, så det ikke bare bliver et “se mine sko” indlæg, men derimod bliver mere personligt. Det er jo en af udfordringerne for os bloggere. Om vi formår at samarbejde med virksomhederne, så det ikke bare bliver reklame. Og ellers håber jeg du kan springe let og elegant over det, og glæde dig til mit næste blogindlæg 🙂

   Forresten tak for de pæne ord! Det er virkelig et kompliment. Føler jeg skal leve op til noget nu 😀 Den med mine nærmeste har jeg noteret tidligere. Måske det også var din idé? Det er i hvert fald så hyggeligt, så det kommer meget snart.

   1. Jeg forstår, at det er gamet, og har også respekt herfor. Hvis de sponsorerede indlæg ikke er for hyppige, og så længe indlæggene har relevans og virker troværdige, kan de endog også være inspirerende/informerende. Der hvor det glipper for mig, er når en modeblog fremviser en sko fra ECCO og roser der style til skyerne – måske man netop burde fokusere mere på det ergonomiske eller lignende… Nok om ECCO 😉 Det var ment som en ros til dig – synes netop du formår at gøre de sponsorerede indlæg relevante i forhold til din blog. Måske fordi din blog ikke har ét specifikt fokus.

    Hav en dejlig solskinsdag.

    1. Vi er fuldstændige enige 🙂 Influencers har et ansvar for det indhold, der laves. Så er det op til den enkelte, hvor meget eller hvor lidt.

     Det er virkelig et stort kompliment – så tak! Jeg håber jeg (fortsat) kan levere kvalitetsindhold – sponsoreret eller ej 🙂

 3. Jeg kan virkelig godt lide at læse din Blog og fordi jeg godt kan lide dig og dit hyggelige univers så gør det mig ikke noget at der er sponsorerede indlæg og affiliate links. Din blog er dit arbejde og du skal jo tjene penge på en eller anden måde. Derudover så synes jeg også det passer ind og du giver det din egen vinkel når det er den type indlæg.
  Det eneste jeg bliver lidt træt af, er når man ser det samme DW ur eller lignende på mange blogs i den samme uge, så springer jeg generelt indlæg over.
  Som Trine siger kunne det være sjovt at høre hvad Rasmus, veninder eller andre fra familien har af små historier om dig 🙂

  1. Tak Lise! Det er også hyggeligt du efterhånden har læst med i så mange år 🙂

   Det er interessant for mig at vide, at det faktisk ofte handler om hvor mange steder man ser den samme kampagne frem for udformningen af det enkelte samarbejde. Virksomhederne tænker nok, at man ikke læser de samme blogs på tværs af målgruppe og indhold, men det gør mange jo.

   Når man siger JA til et samarbejde ved man (desværre) ikke om man er den eneste eller om der er 9 andre bloggere på kampagnen. Det finder man først ud af når den kører.

   Det er altså også hyggeligt! Så skal jeg bare overtale Rasmus 😀

   1. Ja jeg synes også det er hyggeligt at have fulgt med nærmest helt fra starten😊
    Så mig slipper du altså ikke sådan af med 😉

 4. Jeg synes din blog er rigtig god som den er for tiden og nyder de lidt mere personlige indlæg hvor vi kommer lidt tættere på dig 😊
  Før i tiden tror jeg lidt at jeg havde en forestilling om at tingene var lidt for “perfekte” herinde. Og det er jo fordi vi kun ser dit liv gennem et filter. På mig virkede det bare utroligt at du altid kunne have et perfekt hjem med perfekte møbler, se perfekt ud osv. Misforstå mig ikke, det er ikke nogen kritik af dig, for jeg tror også man som læser ser det, man gerne vil se. Hvis det giver mening. Jeg holdt faktisk en pause fra din blog et stykke tid, men er nu tilbage som fast læser og nyder at følge med. Tak fordi du lukker os ind!
  Ift de sponsorerede indlæg synes jeg faktisk også du gør det rigtig godt og det virker altid relevant for dit univers. Generelt bliver jeg også som en anden nævner lidt træt når jeg ser det femte indlæg om en bloggers Ecco sko eller tur på Comwell. Men man kan jo heldigvis bare springe indlægget over. Noget jeg har tænkt på er hvordan det fungerer rent praktisk – indgår man en aftale om at få tilsendt et par sko og får samtidig betaling for at skrive om dem? Eller er selve skoene betalingen?

  1. Tak Sofie! Jeg fik dog lige et sug i maven over du tidligere har valgt den fra, fordi du synes det fremstod lidt perfekt. Ingen kritik af dig, men nærmere af mig, da jeg gerne vil vise en hverdag, der er alt andet end perfekt. Så på det punkt må jeg have fejlet.

   Problemet er nok bare, at jeg og mange andre godt kan lide pæne ting og æstetik. Det har ikke noget med bloggen at gøre, men at det i bund og grund bare er noget jeg elsker. Det spicer min ellers meget traditionelle hverdag op 🙂 Jeg tror dog du har inspireret mig til et kommende blogindlæg, så tak.

   I forhold til de sponsorerede indlæg er der som oftest betaling indeover. Det er derfor man ligger i et blognetværk, da de fungerer som éns agent og sælger os ind til relevante kunder. Hvis jeg “kun” fik skoene, vil det ende med at koste mig penge, da man skal betale SKAT af produkterne. Det vil hurtig blive en underskudsforretning. Så lige ECCO kampagnen er betalt af ECCO og videreformidlet videre via blognetværket, som i samarbejde med ECCO udvælger bloggerne. Håber det var svar nok 🙂

   1. Tak for sit grundige svar 😊 Det giver god mening. Tænkte også det var utroligt så mange efterhånden kunne leve af at blogge hvis de primært fik produkter tilsendt og ikke betaling 😊
    Mht det andet er jeg da glad hvis jeg har inspireret dig. Jeg kan godt se hvad du mener med at der er noget om æstetikken, det er rart at have noget pænt at kigge på (også som læser) og jeg har det da også bedst når mit hjem fremstår rent og pænt. Men på en eller anden måde tror jeg også jeg bruger blogs til at spejle mig lidt i og identificere mig med bloggeren. Og især i perioder hvor jeg måske ikke har det så godt i mit eget liv, tror jeg det kan være svært at sortere og huske på, at det er en redigeret virkelighed man ser på blogs og at bloggere også har dårlige dage. Men ved jo godt, at når man lægger sit liv ud på nettet, vil man helst dele de gode ting. Ved ikke om alt det her giver mening. Men fx følger jeg ikke nogle træningsblogs mere, fordi det simpelthen endte med at give mig dårlig samvittighed over jeg ikke fik trænet nok. Og har også unfollowet mange af de større bloggere som jeg synes har en tendens til at fremstille alting meget “lyserødt”.
    … når alt det er sagt vil jeg bare endnu en gang sige tak for dit gode arbejde!

    1. Jeg tror du har ret i, at man afspejler sig i andre mennesker, som man følger. I hvert fald på de punkter, hvor man synes man har noget til fælles. Det er virkelig interessant og giver et helt nyt perspektiv på hele blogmediet for mig.

     Den med træningsblogs har jeg også haft. Nu havde jeg så selv én, men jeg var personlig så træt af mig selv og mit helseflip, at jeg ikke magtede det længere. Det duer ikke man får dårlig samvittighed, og så må man vælge det fra. Jeg tror på man kun skal omgåes de ting i hverdagen, der giver dig god energi og tanker 🙂

 5. Dette er ikke nogen kommentar til det indlægget handler om, men er nødt til at sige FUCK HVOR ER DU SMUK. Det billede der er brugt i dette indlæg, er det flotteste billede jeg nogensinde har set af dig. Det skulle bare lige ud 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate