Med mor på arbejde

Andedammen

Sylvester elsker fridage – såvel som os andre, og når man nu engang er selvstændig, kan jeg også “tillade” mig at tage ham med ind på kontoret. Således holdte jeg ham hjemme i fredags, men stadigvæk med henblik på at arbejde lidt.

Vi holder ham generelt ofte hjemme én enkelt dag om ugen, men det plejer dog at være hjemme i vores eget hjem. Jeg havde indtil i fredags ikke haft ham med inde i Andedammen, da jeg bildte mig selv ind han hurtigt vil kede sig. Men nej! Han var SÅ stolt! Det var stort for ham at se, hvor jeg bruger meget af min tid. Nu forstår han bedre, hvad arbejde indebærer for mig, fordi han faktisk har set, hvordan det foregår. Han fik naturligvis sin iPad med, som han skulle “arbejde” på.

Jeg havde selvfølgelig ikke i sinde at arbejde i 8 timer, nu hvor han var med, men det blev alligevel til 3 timers effektive arbejdstimer, mens Sylvester drak æblejuice, spiste snacks og spillede Lego Ninjago. Kl. 13 havde Rasmus tidligt fri, så vi endda kunne kombinere det med en familiefrokost inde i byen.

Andedammen

De her dage er sjældne, men jeg kan mærke på os begge to, at det er noget vi skal prioritere mere. Han mener endda, at han nu skal lave det samme som mig, når han bliver stor, men det forstår jeg egentlig godt, når han tror det indebærer spil på iPad og snacks dagen lang.

Apropos arbejde og det selvstændige liv.. Michelle og jeg har, i denne uges afsnit af Coffee & Kale, haft fokus på om man sælger ud, når begynder at tjene penge på sin blog. Det er et lidt “svært” emne, hvor vi begge har meget på hjertet, men vi fornemmer også det er noget bloglæsere har en holdning til? Så giv endelig afsnittet et lyt via iTunes eller nedenfor.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/312128350″ params=”color=57955d&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Hvis I har noget på hjertet, må I endelig også kommentere nedenfor. Jeg ved, at både Michelle og jeg, gerne hele tiden blive klogere og udvide vores horisont, så del endelig jeres syn på sagen

I kan også lytte til tidligere episoder her. Hvis I kan lide vores podcast, så husk endelig også at anmelde det i Itunes. I må endelig også gerne komme med idéer til, hvad vi skal snakke om fremadrettet.

Jeg håber I får en skøn dag. Jeg er på farten hele dagen med mine to konsulentjobs, så jeg forudser allerede nu en stille aften på sofaen, når jeg kommer hjem ♥


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

2 Comments
  1. Bare en idée, men måske et Q&A podcast afsnit. Hvor i kunne tage læser/lytter spørgsmål op? Ellers keep up the good work 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate