Smukkere end smuk

Daniel Wellington

annonce

Mit nye yndlings ur har sneget sig ind på lidt billeder de seneste par uger, og det har en del af jer bemærket. Ikke mindst fordi det er det klassiske Daniel Wellington i en ny, og utrolig pæn, fortolkning. Lad mig introducere det helt nye DW ur – Classic Petite.

Daniel Wellington

Jeg er en urpige og har altid været det. Samlingen har efterhånden også vokset sig stor, hvor jeg normalt går efter de mere maskuline og rå ure. Dog har mit nye enkle guldur med guldrem fået mig på andre tanker. Det kan nemlig være enormt fint – specielt sat sammen med enkle kæder, så man skaber et unikt armcandy.

Hvor mine andre ure er mere dominerende, vil jeg mene at Classic Petite uret minder mere om et smykke, og selvom min vielsesring og forlovelsesring er sølv, kunne jeg ikke stå for gulduret.

Daniel Wellington

Jeg forestiller mig det bliver ekstra populært til sommer, når solen viser sig fra sin pæne side, og vi alle får lidt kulør, og ellers findes det heldigvis også i en sølvudgave, som er mindst lige så pæn.

Hvis man er til sorte skiver, er de sørme også lavet i den nuance (se de 4 udgaver af den nye Classic Petite model her).

Daniel Wellington

Jeg har endnu engang fået lov at dele en 15 % rabatkode med jer. Koden er DANICACHLOE og giver 15 % rabat på ALT indtil den 16. april. En oplagt gaveidé til én du holder af eller måske dig selv? Fragten er gratis, så det fine ur kommer ned i 1.016 kr. med levering.

OBS: I skal tilføje koden ved checkout, der hvor der står “Tilføj kampagnekode”.

Ha’ en dejlig aften ♥


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate