Søndagsbekendelser

ugen

Sikke en fantastisk søndag fyldt med inspirerende mennesker, yoga og rare øjeblikke. I dag var nemlig dagen, hvor jeg skulle holde mit første yogaevent i samarbejde med Pakhus Yoga. Vi har arbejdet intenst på det siden start februar, og i dag var så dagen, hvor 30 søde kvinder stod klar til at blive forkælet med yoga, Kombucha te og fine goodiebags.

Jeg må indrømme, at sådan en dag motiverer mig. Jeg vil gerne arrangere flere events, hvor jeg kan møde jer og hvor I kan få et mere nuanceret indblik i, hvad jeg er tilhænger af. Eksempelvis yoga, som man er nødt til at prøve på egen krop, før man forstår det. Det kan også være i forhold til hudrutiner, plantebaseret mad eller andre livsstilsområder, jeg elsker og interesserer mig for. Endnu engang stort tak fordi I gad at komme. Uden jer vil det aldrig blive en succes.

Nu har weekenden også budt på andre herligheder end dagens yogaevent. Fredag valgte jeg at holde Sylvester hjemme fra børnehaven, da jeg havde inviteret ham med ind på kontoret. Fordelen ved at være sin egen chef er, at man kan tage sit barn med på arbejde. Sylvester hyggede sig, og mens jeg arbejdede, sad han selv med sin iPad. Kl. 13 havde min kære mand fri, og jeg tillod mig selv at holde tidlig fri for at spise frokost med mine to yndlings mænd.

Vi endte med at tage på Hope Bar, som jeg længe har sukket efter. Her fik vi én af de bedste brunch nogensinde. Sylvester fik en børnevenlig yoghurt med granola, og selvom det smagte afsindigt godt, har vi produceret et af de mest kræsne børn, jeg kender. Derfor spiser vi også sjældent ude, da det simpelthen er spild af penge, men engang imellem skal vi lige teste om han mon nu har ændret smagsløg. Resten af fredagen stod på yoga, sen aftensmad, X-Factor og den fantastiske film Allied. Sidstnævnte er måske én af de bedste film, jeg har set længe.

I går fik jeg lavet ny shellac hos min favorit negledame, hvorefter jeg handlede ind i Super Brugsen. Det er blevet en fast lørdagsting lige at købe Meyers müslibolle med hjem, hvorefter jeg laver en sindsyg god sandwich til mig selv. Det er skørt, hvordan et så simpelt ritual kan gøre mig så glad! Dagen bød også på fint solskinsvejr sammen med resten af København. Vi gik tur ved Amager Strand og blev blæst godt igennem. Om aftenen serverede min mand en lækker aftensmad, hvorefter vi så endnu en god film sammen. Weekender er altså guld værd.

Oven på en herlig én af slagens, har jeg selvfølgelig også et hav af søndagsbekendelser klar til jer…

1. Droner virker til at være det helt store for tiden. Både blandt bloggere, men i den grad også blandt  gadget-interesserede. Man kan således ikke engang gå en almindelig tur på stranden længere, uden at det flyver med droner henover hovedet på folk. Jeg synes det er sejt, at man kan lave så fine videoer med det, men jeg synes også det er lidt for hypet. Og dyrt!

2. Måske har jeg været uheldig, men den seneste uge har jeg nærmest dagligt oplevet folk på cykel, der spytter lige foran mig. Det er mere held end forstand, det ikke rammer mig. Jeg forstår sådan set ikke, hvorfor man gør det. Det er både ulækkert og uden hensyn til de mange cyklister bag én.

3. Nu nævnte jeg det godt nok ovenfor, men jeg kan simpelthen ikke få armene ned over hvor fedt det var at se så mange af jer i dag. For mig har I jo, ind til nu, primært været noget jeg kunne “se” via Google Analytics, men i dag gik det for alvor op for mig, at I jo også er rigtige levende mennesker med forskellige personligheder og baggrunde. Det synes jeg er skønt!

4. Vi kommer tættere på en endelig feriedestination til sommer. Vi mangler lige de sidste detaljer inden jeg kommer til at råbe det til hele verden.

5. Jeg kan slet ikke forstå, jeg efterhånden har så stor en dreng, at jeg kan tage ham med på arbejde uden problemer. Han er bare selvkørende.

6. Har I fået penge tilbage i SKAT? Det har jeg!!! Efter mange års dårlig SKAT karma vendte det endelig, og det kan jeg takke min revisor for.

7. Efter en stille måned på blogsamarbejde-fronten, har jeg den seneste uge landet to nye samarbejder, som jeg glæder mig til at blive en del af.

8. Er jeg den eneste, der indtil fornyligt udtalte “stilleben” som et stille ben? Jeg vidste ikke, der var en fancy, og nærmest, tysk måde at udtale det på, men det gør jeg så nu…

9. Man bliver helt skør og kåd af det fine solskinsvejr. Til gengæld betyder det også, at vi snart får en epidemi af forkølelse igen, fordi man slet ikke kan regne ud, hvor meget tøj man skal tage på. Den seneste uge har jeg både spottet unge piger i denimshorts og friske fyre i tanktops.

10. Jeg har et eller andet for kanelsnegle for tiden. Sådan nærmest et alvorligt afhængighedsproblem. Enten bager vi dem selv eller også tømmer jeg Emmery’s for deres høje snegle. Hvorfor er den mindre sunde løsning altid den bedste løsning?

Har I nogle bekendelser, I gerne vil dele med mig?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

10 Comments
 1. Tusind tak for idag – Det var et skønt arrangement I havde forberedt, super lækker yoga time, og skøn goodiebag – TAK!

  Hvor er det skønt at læse nr. 8 på din liste, jeg har sagt det samme længe!

  1. Det er jeg simpelthen så glad for at høre Simone! Tak fordi du kom <3

   Haha, ja! Det skal ikke være nemt at udtale det ord 😀

  1. Åbenbart ikke. Det udtales Stil-leben. Det giver måske også lidt mere mening, men man føler virkelig man er blevet “snydt” i alle de år, haha 🙂

  1. Det er en helt ny model, der kommer i guld og sølv, som jeg viser frem på bloggen på onsdag. Her vil der også være en 15 % rabatkode 🙂

 2. Nøglen til at få penge tilbage i SKAT er at have styr på sin forskudsopgørelse. Tip hermed givet videre 🙂 Og så forstår jeg simpelthen ikke de der facebookopdateringer med “tak SKAT”. Altså, det er jo dine egne penge… (jeg er vist bare ved at blive gammel og sur, sorry).
  Hvis du engang skulle finde på at holde et yogaevent i Aalborg, vil jeg meget gerne med. Det lyder helt fantastisk 🙂

  1. Præcis! Men det har jeg tydeligvis ikke haft tidligere.

   Jeg tror grunden til folk bliver så glade er, at de føler de har “genfundet” nogle penge, de ellers havde glemt alt om. Men du har ret. Det er ikke ligefrem SKAT, der er gavmild her 😉

   Det er noteret. Det kan være der skal en yogatour på tegnebrættet 🙂

 3. Jeg sagde også Stille-ben, indtil for ca 2-3 år siden hvor jeg sad til en fest og snakkede meget højt, om at vi skulle et smut til Kbh, og at jeg havde læst om den fineste butik ’stille-ben’ og dér sku jeg bare ind, hvor en der sidder overfor tørt tilføjer om ikke jeg mente stil-leben…. hmm okay så! Flovt!

  1. Hahaha, jeg opdagede det også fordi en anden rettede mig. Så føler man sig lidt dum, men det er jo tydeligvis ikke indlysende for størstedelen af os derude 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate