Søndagsbekendelser

today

Endnu en weekend er forbipasseret, og jeg gør status over den seneste uge. Tiden flyver virkelig afsted, og hvor meget end det betyder, at man har det godt, kan det også være ganske rart, når tingene går  langsomt. Jeg forsøger i hvert fald at nyde de små ting i hverdagen, så det hele ikke bare går op i weekender, store begivenheder og fremtidsdrømme.

I fredags havde jeg som sagt en off dag efter en lidt for presset uge. Jeg startede den derfor med, efter at have klappet computeren i, en omgang yoga. Selvom jeg ikke havde lyst, vidste jeg, at det vil ændre mit humør, hvis jeg tog afsted. Ganske rigtig gik jeg derfra mere glad og minus hovedpine, som ellers havde rumsteret hele dagen. Hjemme ventede min familie med aftensmad, fredagshygge og X-Factor. Jeg elsker, hvordan noget så simpelt kan samle familien. Ikke mindst elsker jeg Sylvesters entusiasme. Han er en hårdere dommere end Blachman, men har til gengæld et weak spot for Morten, som er den eneste han giver thumbs up. Sødt!

Lørdagen sov vi alle længe, hvorefter vi gjorde os klar til en tur i biografen på Østerbro. Vi havde nemlig billetter til Skønheden og Udyret, som børnetøjsmærket, Wheat, havde været så rare at invitere til. Efter filmen tog vi til Frederiksberg, hvor Sylvester skulle overnatte hos min gudmor. Han elsker det, og vi elsker at få mulighed for at snakke på tomandshånd.

Det blev derfor til en lækker middag på Illums Rooftop terrasse hos Italienske restaurant MAIO. Det var godt nok italiensk mad, men med et moderne twist, og det smagte fantastiske. Alt fra den smørbagte torsk til caprese salaten, deres Aperol Spritz og sværdfiskene, der smagte som en drøm. Toppen var nok den lækre brownie, der lignede noget fra børnefilmen Trolls. Høje på kærlighed og mad, cyklede vi hjem til Bryggen igen.

today-1

Søndag morgen havde jeg ellers planlagt at tage til yoga, men det blev i stedet til en mulighed for at sove længe. Vi vågnede først halv ti, hvor jeg fik morgenmad på sengen (se det henne på min Instagram), mens vi så serier i sengen. Man værdsætter den form for øjeblikke utrolig meget, nu hvor det sker så sjældent. Resten af søndagen har stået på oprydning, rengøring, indkøb, afhentning af Sylvester og venindebesøg med kaffe, kage og hygge.

Jeg er mere end klar til en ny uge nu, og glæder mig til at få en masse arbejde fra hånden.

Nu til ugens søndagsbekendelser..

1. Vi var som sagt inde og se Skønheden og Udyret i går formiddags. Hvor jeg troede det mere var en film for Sylvester, endte det med jeg tudede flere gange. Den var bare SÅ god, og der var så mange barndomsminder knyttet til historien.

2. Jeg siger det igen! Jeg kan ikke komme igennem en weekend uden at købe minimum én høj kanelsnegl  fra Emmerys. Der findes ikke noget værre end gå forgæves, fordi de er udsolgt..

3. Bare det at skrive det her blogindlæg gjorde, at jeg slappede meget mere af i weekenden. Den dårlige samvittighed over altid at være bagud, eller ikke at nå det man havde planlagt, blev pakket langt væk.

4. Jeg overvejer at tage en ny beslutning forretningsmæssigt. Ikke en, som jeg har lyst til, men en, der måske er nødvendig.

5. Findes der noget bedre end søndagshygge med gode veninder, kaffe og kage? Det tror jeg virkelig ikke. Det minder mig om jeg skal arrangere mange flere af sådan aftaler.

6. Jeg ved stadigvæk ikke hvordan Photoshop fungerer, og jeg lever endda af min blog.. Det er ikke noget jeg siger højt sådan til dagligt, men nu ved I det 😉

7. Den seneste uge er min urene hud kommer på retur. Eller i hvertfald nogle knopper. Så snart jeg ser det mindste tegn på det er på vej tilbage, går jeg i panik. Folk, der har lidt af acne, ved nok, hvad jeg taler om.

8. Jeg ser ingen grund til at betale for massage, når man kan få det gratis herhjemme. Det er virkelig gået op for mig på det seneste. Altså gør det nogen forskel eller har jeg bare ikke fundet den rette endnu? Jeg vil gerne finde en massør, der faktisk løsner op og gør en forskel.

9. HUSK at der er 15 % på ALT hos Daniel Wellington ved brug af koden DANICACHLOE. Det er et af de samarbejder, jeg er mest glad for, da jeg elsker designet på urene og tilmed synes priserne er rimelige.

10. I de her uger snakker alle om CPH:DOX. Jeg vil virkelig ønske, jeg var sådan én, der så sådan noget, men når alt kommer til alt, vil jeg bare hellere se end god actionfilm i biografen. Jeg ved ikke om det er fordi jeg ikke har prøvet det endnu. Går jeg glip af noget?

Har I nogle bekendelser, I gerne vil dele med mig?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate