Vi har lavet om herhjemme

Muuto spisebordsstole

Nok engang.. Først var det Sylvesters rum, der fik en overhaling. Så vores eget værelse med ny praktisk og pæn seng, og nu har vi tilmed også rokeret om herhjemme og fået det fineste spisebord af min gudmor.

Det kommer virkelig i perioder. Altså det med at have lyst til at lave om. Nogle gange er det de store drømme, som at male hele lejligheden i nye fine farver, og andre gange er det nyt nips til samlingen.

Pilea plante Muuto reol

Jeg kan ikke sige mig fri for pæne ting. Hvor meget, jeg end elsker at leve minimalistisk, elsker jeg også fine stilleben (som btw udtales stil-lebendet har jeg erfaret her), der ikke har mange andre funktioner end at se godt ud sammen.

Stilleben indretning

Men det er der heller ikke noget galt i. Faktisk er det til tider rart, at man kan finde glæden ved simple (og overfladiske) ting som indretning, møbler og nips.

Broste Copenhagen

Vi tager tingene i det små. Hvis det stod til mig bestod vores hjem udelukkende af lyserøde velourmøbler og juvelfarvede vægge, men det gør det desværre ikke.

Broste Copenhagen sengetæppe Muuto reol

Jeg bor sammen med to drenge, som nok ikke vil værdsætte en lyserød oase. Derfor går vi på kompromis, og jeg sniger små (pastelfarvede) ting ind i ny og næ.

Vores ting er en blanding af vores favorit interiør mærker. Jeg er personligt vild med IKEA, da man altid kan finde noget lækkert til gode priser. Vores nips er primært fra Broste Copenhagen, som bare rammer den unikke og nordiske stil perfekt, eller en blanding af dansk design og fund fra Notre Dame butikken i København. Sengetæppet kan I se flere billeder af her og spisebordet er et brugt et fra Designer Zoo, som min gudmor har givet os. Stole og spisebordslampe er fra Muuto – altsammen købt til deres lagersalg, som I kan se flere billeder fra her.

Er I sammen om indretningen derhjemme, ligesom os, eller er det noget I primært selv tager stilling til? 


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

8 Comments
  1. Tak skal du have 🙂 Jeg synes (desværre) faktisk ikke vi bor så moderne og skandinavisk. Der tænker vi mere i praktiske løsninger og lidt farve rundt omkring 🙂

 1. Det ser lækkert ud.

  Her er det sådan, at min kæreste bestemmer, hvordan højttalere/anlæg/tv skal stå, hvilket i praksis vil sige, at han bestemmer møblernes placering i stuen. Resten er langt hen af vejen op til mig, og tror faktisk, han ville være fuldstændig ligeglad med, om han skulle sidde i en lyserød veloursofa, hvis bare anlægget lyder godt 🙂

  1. Uhh, den med højtalere er også klassisk 🙂 Det har vi ikke herhjemme længere.

   Dejligt du selv kan vælge 🙂

 2. Det er så fint med en anden farve på væggene. Jeg vil lave noget lignende, når vi igen får en ejerbolig på et tidspunkt. Det stinker at bo til leje, når man er vant til at eje sit eget og lave alt muligt sjovt 🙂

 3. Hej Danica
  Jeres reolsystem med skinner på væggen og justerbare hylder – hvor er det fra og har du et tidligere blogindlæg hvor der er flere billede af det?
  Hilsen maja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate