10 (PINLIGE) INDRØMMELSER

Eller guilty pleasures om man vil.. Jeg har faktisk holdt lidt igen med det her indlæg, da jeg lige skulle samle mig mod til at dele vores “laster”. Ikke at der er noget galt med dem, men hvor vi normalt er mere “professionelle” i vores podcast, er det her afsnit indbegrebet af private bekendtgørelser. Nogle af dem kendte I 100 % til i forvejen og resten får I kendskab til nu.

Afsnittet er optaget i Aarhus (hvilket forklarer hvorfor Michelles kæreste Andreas helt ufrivilligt deltager i ugens episode) og minder mig om sol, fest og farver.

Jeg var nemlig taget til Aarhus for at overraske en veninde. Det er ikke mere end to uger siden, men vejret var, modsat i dag, fantastisk og jeg var rask. I dag er det en helt anden snak! Forhåbentlig vender mit helbred meget snart. Jeg savner nemlig min kaffe ☕️

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/316871043″ params=”color=57955d&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Ugens afsnit er endnu engang optaget i en lang køre. Derfor kan I også lytte med, når vi vrøvler eller ambulancen kører forbi udenfor. Jeg synes personligt det bliver mere ærligt og “fluen på væggen” agtigt, når der ikke redigeres overhovedet. Vi er jo bare to mennesker, der har en random samtale.

I kan lytte til tidligere episoder her. Hvis I kan lide vores podcast, så husk endelig også at anmelde det i Itunes. I må endelig også gerne komme med idéer til, hvad vi kan snakke om fremadrettet. Som altid vil vi anbefale jer at søge på Coffee and Kale via iTunes og abonnere.

Og nyd jeres lørdag. Måske endda med vores podcast i ørene 🎧


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

8 Comments
 1. Jeg var ikke klar over at nogen kunne elske pomfritter så meget som Michelle, ha ha!
  Og elendig (undskyld Danica) reality TV – men det er vel derfor det er en guilty pleasure…
  Til gengæld er jeg helt med på virkelig grimt men utrolig komfortabelt hygge tøj 😀

 2. Øv – nu er det efterhånden sket et par gange at jeg er klikket ind på et af dine indlæg, der lyder som noget jeg gerne vil læse, for at finde ud af at det handler om et potcast indlæg. Jeg er personligt ikke til potcasts og vlogs – jeg vil bare gerne læse blogindlæg, så jeg føler mig lidt snydt. Du skal selvfølgelig lave bloggen i det format, du ønsker, men personligt kunne jeg godt tænke mig en heads up i overskriften, så jeg undgår at blive skuffet.

  1. Hej Mette

   Hvordan finder du blogindlægget? Via Bloglovin, Facebook eller andet? Via Bloglovin’ står det angivet det er podcast, men hvis du kommer via andre kanaler er det svært. Det står som regel i de første par linjer, så du kan bare lade vær med at klikke dig ind på indlægget eller springe det over 🙂

   Jeg laver som regel et ugentligt indlæg om podcastet, da vi udgiver et nyt hver uge og det er den måde, hvorpå jeg gør folk, der lytter med, opmærksomme.

   Jeg er ked af du bliver skuffet, men der vil nok altid være indhold, der ikke taler til alle 🙂

   God påske.

   1. Jeg var ikke klar over at Bloglovin gør opmærksom på det – jeg er lidt old school på den måde at jeg bare skriver URLen i browseren og ser om der er kommet nyt fra dig.
    Jeg er også helt med på at jeg ikke har noget at skulle have sagt om dit indhold og at du selvfølgelig skal fortsætte med at fortælle om dine potcasts som er en del af dit store arbejde. Jeg havde bare lige glædet mig til at læse om dine ti indrømmelser 🙂

    1. Det var heller ikke til at vide 😘

     Synes det var så fint du kommenterede, vil bare lige nævne det, så du vidste det. I know. Men jeg deler faktisk stadigvæk mine 10 indrømmelser. Bare på lyd i stedet for skrift. Jeg håber du en dag vil lytte til et afsnit. Bare for at bedømme om det er noget for dig eller ej 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate