Café Baryl: Københavns bedste brunch

Cafe Baryl

For en måneds tid siden havde jeg et møde med hende her, hvor vi havde aftalt at spise hos Cafe Baryl, som jeg jo havde læst så meget godt om. Til de af jer, der ikke kender Cafe Baryl, så ligger de på Nørrebro og er kendt for deres vegetariske og veganske udvalg. De er forholdsvis nye på madscenen og leverer altså en enorm lækker mængde mad til få penge.


LÆS OGSÅ: BRUNCH I KØBENHAVN? JEG GUIDER DIG TIL DE BEDSTE BRUNCH


Vi havde selvfølgelig valgt årets mest blæsende dag, og når det samtidig ligger på Nørrebro, nåede jeg at fortryde vores valg et par gange, men heldigvis blev min irritation gjort til skamme. Det kan være lidt svært at finde, da der ikke er noget skilt udenfor, men indenfor er der bare hyggeligt. Der var masser af bordplads, men vi kom også en torsdag formiddag. Hvis det er weekend, er det nok en god idé at booke bord på forhånd. Bare for en sikkerheds skyld. Der er ikke noget mere ærgerligt end at gå forgæves.

Vi valgte begge deres Baryl tallerken, og som I kan se var der masser af lækker mad på. Til kun 80 kr. Det er altså billigt i forhold til Københavner-priser.

Vores tallerken bestod af en avocadomad med smilende æg på ristet rugbrød, koldrøget laks med spirer på økologisk surdejsbrød, chiagrød samt frisk frugt og oliven. De laver også både morgenmad, andre frokostanretninger samt aftensmad. Derudover har de et godt udvalg af kager samt kaffe (med havremælk, selvfølgelig). Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg ikke har været tilbage endnu, men satser allerede på at kigge forbi igen i næste uge.

Åbningstider:

mandag – torsdag   08.00-21.00
fredag – lørdag     09.00-23.00
søndag      09.00-21.00

Hvor:

Cafe Baryl

Griffenfeldsgade 24b

2200 København N


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments