ET FORÅRSTIP TIL DE MORGENFRISKE

Nümph jakke

Lige et morgentip til de morgenfriske. Min forårsjakke fra Nümph, som mange af jer har spurgt ind til, er nemlig nedsat nu lige her. Hvilket er pænt hurtigt, i og med den er fra den helt nye kollektion. Det samme gør sig gældende for min yndlings ruskindsnederdel.

Nümph jakke

Det er faktisk den eneste overgangsjakke, jeg ejer, som formår at holde mig varm, når foråret viser sig fra sin kølige side. Til gengæld er den heller ikke for varm, når solen skinner, og derfor er den i min optik den perfekte overgangsjakke.

Nümph jakke

Jeg plejer faktisk ikke at have en overgangsjakke, da jeg normalt går direkte fra vinterfrakke til sommerjakke, men i år skulle det være. Jeg synes nemlig den årstid vi har nu kan være helt vild svær, da man aldrig ved, hvad vejr man står op til. Er jeg den eneste, der synes det?

Jeg vender tilbage senere i dag med et fantastisk godt (brunch) tip… God torsdag!


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Hey you! Har du læst de her?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate