MIN MANDAG

Danica Chloe

Om få timer ankommer Michelle til København, og det er hermed anden gang på utrolig kort tid, at jeg tilbringer tid med en Århusianer i hovedstaden. Jeg kan ikke lyve mig fra det! Jeg elsker folk fra Århus (og alle andre steder selvfølgelig).

Idéerne er mange, men hovedformålet med besøget er selvfølgelig nogle timers Podcasting. Vi skal have produceret et par nye episoder, og jeg lover jer det bliver hyggeligt, lærende og rart. Vi er på ingen måder de mest profesionelle derude og hensigten med vores Podcast har aldrig været at virke som eksperter. Det er virkelig bare en snak for en snak, med udgangspunkt i det vi vil betegne som spændende emner.

Heldigvis virker det også til at flere af jer lytter med og for hver uge vokser interessen. Ikke at det bærer projektet, men det er altid sjovere at udvikle noget, når andre lytter med.

Vi skal også et smut forbi Tivoli samt drikke kaffe på det nyåbnede Sonny på Rådhusstræde. Det bliver i al almindelighed en herlig mandag. Så satser jeg blot på, at min begyndende sygdom og feber forsvinder hurtigt igen. Om ikke andet er det ikke noget en stærk whisky ikke kan fikse.

God mandag 💜


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate