SØNDAGSBEKENDELSER

Desenio PlakaterSikke en uge! Ikke fordi jeg har noget spændende at berette om, tværtimod, men fordi jeg først i dag er begyndt at føle mig nogenlunde normal igen. Jeg har nemlig formået at være syg en hel uge. Jeg er ALDRIG syg, men Sylvester hev en led virus med hjem fra børnehaven, som jeg desværre blev smittet af.

Det var én af de værre ture med feber, kvalme, rysteture, manglende appetit og andet irriterende. Mens de andre havde fridage og nød påskehyggen lå jeg enten og sov eller så et eller andet random på Netflix. På nær de dage, hvor Rasmus selvfølge havde ambulancevagter og jeg var alene med Sylvester. Heldigvis var han meget forstående og bar over med mig, når jeg var en lidt sløj mor.

MEN i morges vågnede jeg og følte mig normal igen. Jeg kom udenfor en dør for første gang i mange dage og formåede endda at gå en lang tur i solskinnet. Noget utrolig simpelt, men når man har været “bundet” til sit hjem i 7 dage, har man optur over de små ting. Jeg havde endda et nyt podcast i ørerne, som jeg også hører mens jeg skriver det her indlæg, men det kan I læse meget mere om nedenfor..


UGENS SØNDAGSBEKENDELSER

1. Sygdom på sygdom på sygdom. Jeg er SÅ klar til at starte en ny uge. Denne her påske vil jeg for altid huske som alt andet end ferieagtig, men når nu man skal blive syg, er påsken ikke hel dum. Jeg havde faktisk tid til at få det bedre.

2. Desværre nåede Sylvester også at smitte min veninde inden hun tog hjem, efter at have overnattet hos os i to dage. Det har jeg det altså lidt dårligt med. Sikke et souvenir at få med hjem.

3. Jeg har lidt svært ved at forstå dele af den her artikel og dens hensigt. MEN! Der kommer et modsvar herpå i morgen allerede, da Michelle og jeg har optaget et podcast om selvsamme. Den får måske lidt rigeligt med opmærksomhed de her dage, men da vi optog afsnittet var det ikke tilfældet. Jeg håber dog I er klar på at lytte med for at høre, hvad vi tænker og synes om det hele.

4. Påsken er bl.a. gået med at se The Minimalists på Netflix. Noget skulle jeg få sygedagene til at gå med. De er super likeable de to mænd, og jeg synes virkelig hele “live better with less” budskabet er godt, men jeg tror ikke på det altid er så simpelt. Desværre.

5. Jeg har jo teaset lidt om, at jeg har taget nogle nye (store) blogbeslutninger og I er flere, der har spurgt indtil, hvad det gik ud på. Det er slet ingen hemmelighed, men handler blot om, at jeg har opsagt mit samarbejde med mit nuværende blognetværk, for at prøve kræfter med noget andet. Jeg ved endnu ikke hvad, men jeg har ca. lidt over to måneder til at finde ud af det. Det heler er meget usikkert, men nogle gang er man nødt til at tage sådan beslutninger, før den rigtige magi opstår.

6. Tak til alle jer nye læsere derude, der er begyndt at læse med. Det motiverer mig utrolig meget, at I hele tiden er flere, der finder bloggen og trofast læser med hver dag.

7. Jeg startede i dag på Third Ears podcastserien, Kvinden med den tunge kuffert. Hold nu op, det er godt. Har I hørt det? Der er kun 7 afsnit og man følger journalisten, Krister Moltzen, der forsøger at opklare mysteriet om den norske kvinde med den tunge kuffert, som bedrager og svindler sig igennem livet. Kæmpe anbefaling og lidt uhyggeligt! Hvis I kan lide krimier og spænding, vil I elsker det her!

8. I morgen skal jeg sælge ud på loppemarked med min mor. Som i UDENFOR. Vejrudsigten siger 3 grader og det skal regne. Det danske forår, når det er bedst.. Hvis I er på de kanter (Islands Brygge), så kig endelig forbi ❤️

9. Jeg skal til påskefrokost om et par timer og jeg GLÆDER mig. Jeg har også lidt tabte kilo, jeg skal indhente i god mad. Der er ikke noget værre end når man er sulten, men ikke har energi til at spise. Jeg vil for evig og altid værdsætte hver en bid mad resten af mit liv. Jeg har forresten også mascara og rigtig tøj på. Det er store sager!

10. Er I ramt af forårsrengøringen endnu? Jeg overvejer at gå igang med kælderen. Jer, der har læst med herinde i noget tid, kan måske huske, at det er mit evige samvittighedsprojekt. Især på denne årstid. Vi formår altid at fylde så meget ind i det lille rum, og så ender det altid med at frustrere mig og blive et evighedsprojekt.

Har I nogle bekendelser, I gerne vil dele?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

2 Comments
  1. Årh, jeg ved nu ikke, om der er en grund til at gøre op mod den artikel. Jeg tænker ikke, at du er en af dem, som omtales i artiklen. Du fortæller jo netop også om alt det uperfekte, og udstiller ikke kun dig selv som perfekt, med perfekt make-up og er helt dressed-up på bloggen altid. Derfor er du en god blogger for mig (den eneste, hvor jeg trofast følger med), og jeg håber ikke, at du føler dig ramt af artiklen. Jeg er i hvert fald uforstående overfor netop det punkt i dag – og overvejer om det måske handler om en usikkerhed i dig, siden du måske føler dig ramt? Jeg håber, at du er blevet helt frisk igen. Kram

    1. Det er så fint du spørger 😊

      Jeg føler mig ikke ramt. Jeg er slet ikke en del af den “gruppe” hun henviser til, men vi synes stadigvæk det var relevant. Vores podcast tager jo bl.a. nutidige og relevante diskussioner om, som er “oppe” i medierne lige nu. Jeg føler mig ikke ramt, men jeg synes det er interessant hun skal være så specifik i sine udtalelser. Som jeg også afslører i podcastet i morgen, tror jeg også det bunder i, at hun har et nyt program. Hendes person er jo meget sarkastisk og tager mange relevante ting op, så det skaber selvfølgelig en masse larm om hendes program, som jeg personligt glæder mig til at se. M.a.o er hendes udtalelser mere en indledning til en generel snak om ansvar og sociale medier. Den har jo været oppe og vende maaaange gange efterhånden. Jeg tror Petra er klogere end det og sagtens kan adskille tingene 👍🏻

      Tak. Jeg har det bedre nu ❤️ God påske.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate