TIL ALLE JER, DER VIL HAVE EN LÆKKER KULØR

spraytan københavn

Sikke en dag. Sygdommen har overtaget mig og jeg giver op. Efter tre dage med dårlig søvn, og de sidste 24 timer med feber og begyndende influenza, burde jeg nok slappe lidt af. Jeg ligger derfor herhjemme og ser Keeping Up With Kardashians. Lige om lidt tror jeg nærmest jeg er nødt til at tage en lur.. Jeg er sådan én, der ALDRIG er syg! Og jeg bliver nærmest sur på mig selv, når jeg “taber” til sygdommen.

Men det var slet ikke det indlægget skulle handle om. Jeg vil nemlig tippe jer om at I onsdag den 12. april, og kun nu på onsdag, kan få spraytan hos Anne Q til kun 200 kr. Jeg er jo afhængig af den flotte kulør og det er altså et rigtig godt tilbud. En spraytan holder ca. 10-14 dage hos mig. I kan bestille tid her og se resultatet af min seneste spraytan her.


SPRAYTAN KØBENHAVN OG ET SÆRDELES GODT TILBUD

Nu vil jeg finde min dyne og tage en powernap. Forhåbentlig har jeg det meget bedre i morgen. Ulempen ved at være selvstændig er, at der ikke er nogen, der gør arbejdet for mig, når jeg er syg 😷


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

12 Comments
 1. Hej Danica
  Så fik jeg bestilt tid. Har bare lige et enkelt spørgsmål. De gør det vel også i ansigtet? Synes ikke jeg kan læse mig frem til det på hjemmesiden 🙂

  1. Yes, det er hele kroppen og du kan også få lidt skygger på, så man fx får tydeligere kindben 🙂 Håber du bliver glad for det og hils endelig dernede.

    1. Håber du blev tilfreds og har en lækker tan 🙂 Jeg kunne godt bruge en ovenpå alt det sygdom.

 2. Hvad så når man renser ansigt hver dag, efter makeup og sådan. Forsvinder farven så ikke hurtigere? 🙂

  1. Egentlig ikke. Så længe du ikke bruger ansigtscrub eller andre “hårde” rensemetoder i perioden. Det er i hvert fald ikke min erfaring 🙂 Men farven bliver selvfølgelig mindre markant for hver dag, men holder sig hos mig pæn i 10-14 dage 🙂

   1. Okay – tak for svar 😊 Har nemlig overvejet at prøve spraytan, men bruger dagligt produkter fra Exuviance, så var bange for at ved daglig rens og så med frugtsyreprodukter at farven ville “vaskes” af 😊

    1. Ja, jeg skulle ikke kunne sige om frugtsyreprodukter kan give pletter. Exuviance er jo lidt mere effektive end normalt, så måske det ikke er en god cocktail? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate