TAKNEMMELIGHED

Danica

Jeg ligger i sengen her på fjerde dagen, og udover at det er utrolig kedeligt og hæmmende i forhold til de planer jeg ellers havde, har det også givet anledning til lidt reflektion. Det er nemlig som om, at man ofte skal udfordres lidt, før man forstår, hvor heldig man faktisk er.

Når jeg har feber og ligger syg, værdsætter jeg mit normale og raske helbred mere end jeg gør til dagligt. Jeg værdsætter, at jeg bor i er land, hvor jeg trygt kan ligge i sengen og bruge al min energi på at blive rask. Jeg får lov til at sove, har medicin ved hånden og generelt set de bedste forudsætninger for at blive rask så hurtigt som muligt.

Hotels.com

Det er tankevækkende, at man ofte skal derud, hvor det hele er lidt ekstra træls, før man forstår hvor godt man har det til dagligt. Min krop fungerer godt, jeg har som regel overskud og energi og kan overkomme de fleste ting. Min familie er raske og sunde, og vi har det alle virkelig godt.

Generelt set tror jeg på det er ganske sundt at skrive de ting ned, som vi er taknemmelige for. Udover det er en meget sund daglig øvelse, kan det på sigt påvirke vores humør så meget, at vi husker at være taknemmelig for det vores liv indeholder. Hver eneste dag. Altså ikke alt det vi vil have eller mangler, men det som vores liv indeholder lige nu. Samtidigt føler jeg, at med alt det negative som sker rundt omkring i vores verden, og alle de tragiske hændelser, vi kan læse om hver dag, er det især vigtigt at fokusere på det gode i vores liv.

Derfor har jeg fundet frem til 8 ting, som jeg er ekstra taknemmelig for de her dage..

1. Mit helbred til dagligt. Jeg er sjældent syg og mindes ikke jeg har haft influenza eller høj feber i snart 10 år. Mit immunforsvar må være ekstra stærkt og det skal jeg altså huske mig selv på. Samtidig minder det mig om, hvorfor jeg bør forkæle min krop med god og nærende mad, vitaminer, yoga og masser af ro.

2. Min raske familie. Sylvester er ligesom os andre meget sjældent syg. Det er virkelig småting han har haft i sine snart 5 år. Når jeg tænker på alle de børn, der døjer med mellemørebetændelse, konstante virusser og anden sygdom, føler jeg mig ekstra taknemmelig.

3. Min appetit. Når man er syg og smagsløgene er sat på prøve, savner man virkelig at kunne nyde sin mad af lyst og ikke blot fordi man SKAL have noget i maven. At spise og nyde mad, er virkelig en gave og jeg vil forsøge at huske det hver eneste gang, jeg forbereder et måltid.

4. Min timing. Sygdom kommer bare aldrig på et belejligt tidspunkt, men når det nu endelig skulle være, var påsken ikke det værste tidspunkt. Det er jo en uge med få møder, og det arbejde jeg har kan ordnes hjemmefra.

5. Vejret. Når man ligger indenfor i sengen har man pludselig tid til at bemærke vejret, som man normalt måske finder irriterende. Fra det store regnskyl i nat til solstrejf gennem vinduet til træerne i vinden. Teen smager altså lidt bedre, når vejret samtidigt er så omskifteligt.

6. Min hjerne, der fungerer upåklageligt. Det giver mig mulighed for at huske livets gode minder og at finde løsninger på alt.

7. Mit arbejde og bloggen, der gør det muligt at connecte med et hav af mennesker på daglig basis. Alt fra tunge personlige anekdoter til lette og hyggelige indlæg. Det er en fantastisk gave, at man via et par taster pludselig er i dialog med tusindvis af mennesker.

8. Teknologien, computere, mobiltelefoner, bøger.. Selvom det nemt kan ende med at blive en tidsrøver, ser jeg det i den grad som underholdning, når jeg prøver at blive rask. Jeg læser mere end jeg længe har gjort, får set en masse lærerige dokumentarer og jeg får fokus på noget andet end mit skrantende helbred.

Hvad er I især taknemmelige for lige nu? 


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate