10 TING, JEG UNDRER MIG OVER..

10 ting, jeg undrer mig over

Jeg er en tænker.. Jeg tænker meget og længe, og jeg prøver oprigtigt at blive bedre til at slippe tankerne. For med et stort tankemylder, kommer der også en masse bekymringer og let undren. Nogle af dem har jeg forsøgt at skrible ned i dagens indlæg. De store livstanker såvel som de små.

1. Hvorfor drømmer man? Betyder mine drømme mere end jeg lige går og tror? Eller prøver min underbevidsthed at fortælle mig noget?

2. Hvordan kan mennesker have så forskellige smagsløg? Hvordan kan nogen elske søde sager, når andre slet ikke er til det? Hvorfor er der nogen, der ikke kan lide vin? Eller kaffe?

3. Hvorfor bor vi et land, hvor tid er så vigtigt? Lige så snart man tager sydpå, drosler man ned i tempo, hvor tid er et vidt begreb man selv definerer.

4. Hvordan kan det være nogle mennesker er introverte, mens andre er mere ekstroverte? Er det medfødt eller et resultat af social arv?

5. Hvordan kan man være så høj på livet og topmotiveret den ene dag, mens man den næste dag synes det hele er lidt svært? Hvad er det, der afgør, hvorvidt dagen bliver god eller ej?

6. Er jeg den eneste, der tror på mere mellem himmel og jord?

7. Har vi allesammen en dobbeltgænger et eller andet sted derude? Hvordan finder man personen?

8. Er vi alle sjæle, der har levet tidligere liv i andre kroppe? Er det derfor jeg engang imellem oplever en følelse af genkendelighed, selvom det er første gang jeg er et sted eller prøver noget nyt?

9. Hvorfor bliver man ved med at genindspille film og serier, som gjorde det fremragende første gang?

10. Hvordan kan man være så umiddelbar, åben og lige til som barn, men så snart man vokser op bliver det hele lettere kompliceret?

Fortsæt endelig listen med store såvel som små undrende tanker 👀


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag, samt Snapchat (danica_chloe).

2 Comments
 1. Hej Danica

  Uh specielt den med tiden og den med om “gad vide hvad det er der gør om dagen bliver god eller dårlig”, tænker jeg også tit over.

  Jeg tror den med “dagens udfald” kan styres meget af en selv og ex om man går i seng og tænker på alt det positive i ens liv, eller på det positive der skal ske i dagene fremover, ja så vågner man op og er i godt humør.
  Jeg har i hvert fald læst et sted, at vi bliver utrolig påvirket i vores søvn af de sidste tanker vi har i vores hoved inden vi suser af sted til drømmeland.

  Jeg tror selv på, at vores drømme er noget som vores underbevidsthed har brug for at “kommet igennem” for vi dermed ikke altid behøver tage stilling til det i de vågne timer.
  Jeg tror på at man nogle gange godt kan lægge en masse i ens drømme, men at man også en hel del gange blot skal tænke “hey det var bare en drøm – det kommer ik til at ske i virkeligeheden”. For ex de der drømme med at ens børn kommer til skade eller dør.
  Det kan naturligvis ske i virkeligheden, men jeg tror på at det ikke er sundt at gå rundt og tænke på det hele tiden eller frygte det.

  Drømme er i min bog en god mulighed for at få “ryddet ud i alle tankerne”. Nogle gemt andre glemt.

  God dag 🙂

  1. Hej Julie.

   Jeg tror du har helt ret. Altså at vi kan have tendens til at ligge ALT for meget i vores drømme. Men nogle gange oplever jeg også det er et udtryk for noget, jeg ikke lige har fået bearbejdet endnu.

   Og du har også ret med om dagen bliver god eller ej 🙂 Positive tanker avler ofte positive oplevelser. Alligevel har jeg dage, hvor jeg er lidt sortseer. Det kunne jeg klart blive bedre til.

   Tak for at dele dine tanker og refleksioner. Det er jeg glad for 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate