DET SKAL NOK GÅ… DET SKAL DET!

picfxfile

Sikke en torsdag. Sådan som det er gået på det seneste, måtte heldet da også vende på et tidspunkt.. Man kan da ikke være så glad og priviligeret hele tiden? Eller kan man? Jeg snakker selvfølgelig om mit liv som selvstændig forretningskvinde. Fuldtidsblogger om man vil, selvom jeg aldrig har været “fuldtids”, da jeg har haft flere freelancejobs sideløbende siden 1. oktober.

Freelancejobsene har været min sikkerhed. Især det ene, der udgør en fast indtægt hver måned. Hvis jeg ikke havde haft det, vil det nok aldrig have gået. Det fortæller jeg mig i alle tilfælde mig selv.

Jeg har været selvstændig i 8 måneder nu. Starten var hård, og jeg kæmpede for at finde hoved og hale i regler og blogging på et mere professionelt plan. Se bare her. Jeg sad meget derhjemme og var ensom. Endda til tider lettere opgivende. Det var ikke helt som jeg havde forestillet mig jo. Lidt ligesom da vi fik Sylvester. Jeg havde jo “romantiseret” det, og da virkeligheden så ramte, var det MEGET hårdere end jeg lige gik og troede.

I går kom mailen så. Mit faste freelancejobs behov havde ændret sig, og når maj er ovre skal vi tale andre muligheder. De kan i hvert fald ikke samarbejde med mig på den måde de har gjort indtil nu. Helt forståeligt. Det er jo business og de skal gøre det, der er mest rigtigt for dem. Men ikke desto mindre hårdt for mig, der allerede lever af en lav løn. Uden den sikkerhed føler jeg mig bange, nervøs og lysten til at give op ramte mig (igen) med 180 kilometer i timen.


I KAN LÆSE MERE OM HVAD MIT FASTE FREELANCE KONSULENT JOB INDEBÆRER HER

HELDIGVIS kom mailen mens jeg var i alletiders Andedam og sammen med mine kære blogkollegaer. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden det kontor, selvom jeg egentlig ikke har råd til det og slet ikke nu. Men som altid får jeg et hav af gode tips, bliver klogere på baggrund af andres erfaringer og mere rolig.

For sandheden er, at jeg brænder for bloggen så utrolig meget, at det halve kunne være nok. Jeg gad godt at blogge to gange dagligt og lave mange flere sjove sideprojekter. Men når man også arbejder for andre, så kommer det som regel i første række. Dér er jeg jo ikke min egen chef, som når det gælder bloggen.

Jeg har tilmed rykket mig en del siden efteråret, hvor jeg meget nervøst stiftede bekendtskab med min nye karriere. Jeg var bange for at fejle og at det ikke skulle lykkes, og alene dét at jeg stadigvæk lever her 8 måneder efter, vidner om, at der er potentiale til at fortsætte. Også selvom hele mit sikkerhedsnet er revet væk under mig.

Lige om snart sker der nye spændende ting og sager herinde. Jeg er selv i dialog med potentielle samarbejdspartnere og bliver hele tiden klogere på mit værd. Jeg er involveret i flere seje kommende kampagner, som jeg aldrig i min vildeste fantasi havde drømt om. Så selvfølgelig skal det nok gå. Jeg må bare kæmpe dét hårdere og gøre alt, hvad der står i min magt for at det på sigt bærer frugt. I værste tilfælde må jeg optage konsulentdelen igen eller gå tilbage til en fast stilling. Det kan jo også et eller andet.

Morgenhilsner fra en mere optimistisk mig. I går var en anden sag og alt gik bare galt 😉 Har I også de dage? Godt det er fredag og weekenden venter lige om hjørnet, selvom den primært står på arbejde her.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag, samt Snapchat (danica_chloe).

8 Comments
 1. Vi har også de dage – sommetider endda længere tid;) Men alt er som bekendt en fase. Jeg håber det hele falder på plads og bliver bedre, end du har forestillet dig :-*

  1. De perioder har jeg også, men de bliver “nemmere” at overkomme jo ældre jeg er blevet. Måske er det fordi man har prøvet det så mange gange før, at man ved nu at det hele nok skal gå. At man ikke dør af det – selvom det føles sådan i øjeblikket. Som du skriver, er det blot en fase. Som 100 % lærer en masse af og kan tage med videre. Så jeg prøver at se det positive i det, selvom jeg også har lyst til at råbe ind i en væg engang imellem 😉

 2. Bare lige så du hører det fra endnu én: Det skal nok gå!!
  Jeg håber at en masse nye døre åbnes for dig – og det lyder jo lidt, som om der allerede er spændende ting på vej?
  Og ja, jeg har også de dage (eller uger hehe) hvor alt går galt – men hvor er det dejligt, at du i dag er (mere) optimistisk! 🙂
  Solen skinner, og jeg håber du får en skøn weekend!

  1. Tak Sidsel! Det beroliger mig.

   Det plejer ofte at være sådan, at når en dør lukkes åbnes ti nye. Så jeg må stole på processen og forsøge at holde hovedet koldt.

   Ha’ en skøn weekend med masser af sol og rare planer ☀️

 3. Selvom der selvfølgelig ikke er rart at få sådan en besked, så vil jeg bare sige, at der er så befriende også at kunne følge med i de knap så gode dage herinde. Jeg håber at det hele vender for dig og falder på plads! Selv er jeg lidt nervøs for næste år, når jeg har afleveret speciale og skal finde enten fast job eller prøve kræfter med egne projekter. På det punkt hjælper det rigtig meget at følge med i andres erfaringer, som du også skriver 😊 Så tak for at dele! Og rigtig god weekend på trods 😊

  1. Det er jeg glad for at høre Laura. Altså at mine tanker på en eller anden måde kan virke befriende for andre, der selv gennemlever udfordrende tider.

   Jeg kan godt huske bekymringerne fra uddannelsestiden, og hvor man vidste det snart skulle slutte, og snart skulle ud og være “rigtig” voksen med fuldtidsjob og alt der hører med. Men som alt andet i livet finder man sin plads før eller siden. Ofte bemærker man det ikke når det står på, men når man kigger tilbage har man ofte gennemlevet en masse og lærende ting. Det hele skal nok gå! Livet er heldigvis indrettet sådan, at hvis én ting ikke dur, så er der ofte en anden klar til os ❤️

 4. Is i maven.. Du gør det godt. Jeg synes stadig det er top sejt at du gjorde det, så selvfølgelig skal det nok gå. En dag af gangen..
  Det kan føles som et plaster der ikke helt vil holde længere, men jeg er overbevist om at “tager du plastret af”, så vil du se at “såret er helet” og du overlever og du finder på løsninger og nye muligheder.
  Jeg tror på, at man nogle gange skal tro på processen og at det nok skal gå.
  Andre gange skal man virkelig knokle for det, men som du skriver så gør du det og sålænge du gør dit bedste, ja så kan du ikke gøre ret meget mere.

  God weekend – håber I får nydt det dejlige sommervejr.

  Mange hilsner fra Julie 🙂

  1. Årh, hvor er du rar Julie. Jeg satser på det hele nok skal gå og stoler på processen.

   Tak for de reflekterende ord ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate