EN TREND, JEG ER VILD MED

pink-roed

Alle billeder via Pinterest


Som I så fint kunne læse her, er jeg begyndt at sætte kulør på hverdagen. Farver vinder mit hjerte mere og mere for hver dag, der går.

Senest er jeg blevet fan af rød og pink (se bare mine meget farverige negle her), og gerne sat sammen. Hvem havde lige set det komme? Altså udover at jeg jo selvfølgelig er påvirket af alle de labre kvinder, der bærer de fine farver så flot.

Jeg havde nok aldrig forestillet mig de to farver sammen, og hvis du havde spurgt mig for 6 måneder siden, var det blevet et stort nej tak herfra. Men ikke længere. Nu er det smukt og sommerfint.

At jeg så ikke er kommet ret meget længere end neglene, må jeg lige få lavet om på. Jeg kunne godt tænke mig en rød nederdel eller bomberjakke, og en pink skjorte. Og så selvfølgelig de her pink sandaler (affiliatelink), der er latterlig smukke. Så spiller det.

Jeg tager selvfølgelig højde for det er en trend, der måske dør ud hurtigt igen. Ikke at det skal diktere om jeg går i noget eller ej, men nu når det er så markante farver, kan man måske blive lidt træt af det på et tidspunkt. Eller hvad siger I?

Er der en “trend” I er særlige glade for lige nu? Hvad siger I til pink/rød kombinationen?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag, samt Snapchat (danica_chloe).

Hey you! Har du læst de her?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate